Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Prostizás a megoldás?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Prostizás a megoldás?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok és nagyon tetszenek az idősebb nők,szoktam velük flörtölgetni,de szexig még nem jutottam el velük.

Szerintetek menjek el prostihoz? Már nagyon kívánok egy ilyen nőt.

2019. márc. 16. 13:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Azért a prosti nagyon más szerintem, de te tudod. Mennyire idősebb nők?
2019. márc. 16. 13:43
 2/6 A kérdező kommentje:

25+

Már sajnos nagyon rá vagyok erre pörögve,gondoltam ha elmennék 1 prostihoz,akkor utána már könnyebben tudnék ismerkedni idősebb nőkkel.

2019. márc. 16. 13:46
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem, az semmivel nem segíthozzá az ismerkedéshez. Ez nem olyan, mint a szűz vagyok, elmegyek prostihoz, átszakad a gát, aztán jobb lesz.
2019. márc. 16. 13:58
 4/6 A kérdező kommentje:
De legalább teljesül a vágyam.
2019. márc. 16. 14:16
 5/6 anonim ***** válasza:

20 évesen az idősebb az a 25+ ????

Menj prostihoz inkább, mert máshogy az életbe nem látsz puncit, és nem is lesz senkid....

2019. márc. 16. 15:27
 6/6 anonim ***** válasza:

A prostizás nem A megoldás, hanem az egyik megoldás.

Ha neked ez a vágyad, és azt akarod, hogy lebeszéljünk, megtesszük, mert tudunk mondani olyat, hogy miért ne tedd.

De a döntés a tiéd lesz a végén.

2019. márc. 16. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!