Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, fel szoktatok izgulni egy pasi testére?
Úgy értem, mint a férfiak. Van egy bomba csaj meztelenül és áll a cerka.
Csajoknál is van így?
Ha igen, miért?
Kockahas, kigyúrt mell? Farok látványa?
Akkor maradjunk abban, hogy NEM.
Na akkor most kérdezem én, ha nincs jelentősége a kigyúrt testnek...
Akkor miért 95%-ban a kigyúrt csávókkal járnak a lányok.
Aki meg átlagos vagy esetleg molett fiú az meg le sincs szarva?
Atyaúristen. Attól még számít nekünk a külső. Ennek a két dolognak semmi de semmi köze egymáshoz. Nem vagyunk vizuális típusok, ami azt jelenti hogy a látvány nekünk nem elég arra hogy felizguljunk, nedvesedjünk. De attól még egy kövér srác engem nem vonz, nem tudnék vele lefeküdni.
Egy helyes, sportos testalkatú srác már vonz vele le tudnék feküdni ha szeretem is. De akármennyire jól is nézz ki, a látványra nem tudnék felizgulni.
Mi csajok általában gerjedünk a 25cm feletti farok látványára, és a kockahasra. A legtöbb barátnőmnek is nedves lesz ilyentől a bugyija, de egy pasinak azért nem valljuk be! Tudod a csajok ott tüzelnek, ahol vizelnek.
N/22
Utolsó előtti; oké felfogtam. Zárom a témát.
Utolsó, hozzád szólnék.
25 centi fölötti farok mi? :D
Ne nevettesd már ki magad...
Amikor masztizol, az ujjaddal, ami vagy 5-6 centi akkor az is elég hogy elmenj.
Ha találsz valami a közelben pl, egy hajkefét aminek 10 centi a fogókája, akkor az is elég... ugye.
Akkor mi a p.csának neked 25 centi amikor nem tudsz belőle még 10 centit sem bekapni, plusz ha nem vagy egy bölény akkor be sem megy, mert fááájjj...
Szedd már össze magad és gondolkozz előbb... már ha van mivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!