Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A szűz lányok miért ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szűz lányok miért ilyen félénkek?

Figyelt kérdés
Nagyon vágynak már a testi kapcsolatra,de túl félénkek hozzá hogy lépjenek. Több lánynál is ezt tapasztaltam már,mitől lehet ez? Ha csak adni szeretnék nekik,akkor is félénkek,nem mernek levetkőzni stb.

2019. ápr. 2. 13:11
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok félénk, sokan meglepődnek mikor megtudják.
2019. ápr. 2. 13:20
 2/7 anonim ***** válasza:
59%
Mert szar dolog 16 éves egyedülálló anyukaként belevágni a nagybetűs életbe gyerek fejjel. Szar dolog szar írányba predesztinálni az elkövetkező 20 évedet
2019. ápr. 2. 13:24
 3/7 anonim ***** válasza:
26%

#1: sok embernek mondod el, hogy szűz vagy? Már a másodiknak fel kéne tűnnie, hogy nem igaz. Mármint amikor összefeküdtök.

28F

2019. ápr. 2. 14:48
 4/7 anonim ***** válasza:
1 hónappal a 17. születésnapom előtt összejött egy szűz csaj egy fesztiválon, és egyáltalán nem volt félénk, sőt. Nagyon is hemperegtünk, viszont nem volt óvszerem, ezért nem történt semmi. Én rontottam el. De ő nagyon vad volt. Furcsa belegondolni utólag, hogy ha aznap szexelünk, akkor örök életében arra kellene emlékeznie, hogy egy sátorban vesztette el a szüzességét egy idegennel, akit többet nem látott. Nem biztos, hogy büszke lenne rá. Amúgy 5 évvel az eset után írtam neki, és kiderült, hogy nem nagyon emlékszik arra a korszakára, mert sokat ivott. Aznap este is. Ez nem meglepő, érthető, hogy lázadó volt, csak valahogy rosszul esett, hogy végül is nem is emlékszik rám. De egyáltalán nem volt félénk. Ja, és 1 évvel idősebb volt nálam, tehát még büszkélkedhettem is volna vele, hogy idősebb nővel vesztettem el, de ennyire se futotta nekem. Lúzer vagyok.
2019. ápr. 2. 14:53
 5/7 anonim ***** válasza:
50%
Azért félénkek mert szűzek, és azért szüzek mert félénkek😁
2019. ápr. 2. 14:56
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert még nem tudják h mi várhat rájuk. Nem mernek nyitni a pasi felé stb...
2019. ápr. 2. 15:27
 7/7 anonim ***** válasza:

"Több lánynál is ezt tapasztaltam már,mitől lehet ez?'

És minddel kapcsolatban is voltál? Mert talán ez a bajuk, hogy nem akarnak kapcsolat nélkül bármibe is bonyolódni.

2019. aug. 31. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!