Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Érdekelne titeket továbbra is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdekelne titeket továbbra is ha kiderülne róla hogy szűz?

Figyelt kérdés

Adott egy srác, mondjuk 25 éves, érdekes, nyitott sok mindenre, sok oldalú, kidolgozott testű, értelmes és jó társaság, jókat lehet vele beszélgetni. Hasonló érdeklődési körök, stb stb..Tehát nem egy teljesen zárkózott teljesen szerencsétlen emberről beszélünk.

A lényeg itt jön, éspedig hogy a kapcsolat nem egy párkapcsolat felé tartana hanem olyasféle barátság extrákkal felé, már úgy megbeszéltek alapján, mert különböző okok miatt mindketten egyet értetek abban hogy másnak nem lenne értelme az adott "pillanatban". De mielőtt még bármi is történne kiderülne hogy a srác szűz.

Változtatna ez bármit is a hozzá állásotokon?

Lányokat kérdezem. Kérlek fejtsétek ki hogy ti hogyan állnátok a dologhoz. Minden nézőpontra kíváncsi vagyok!

Köszi a válaszokat.

2019. ápr. 1. 01:05
 1/7 anonim ***** válasza:
14%

Igen. Nagyon szívesen lennék szűz lánnyal. Pettingmaraton, de ha ragaszkodik hozzá, hát én behatolnék. Nem tartana vissza az ilyesmi, ha egy normális, kedves csajról van szó.

28f

2019. ápr. 1. 01:39
 2/7 anonim ***** válasza:
1es. A srác szűz. S lányok véleményére kíváncsi!
2019. ápr. 1. 01:46
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Hmm én elveznem a helyzetet hogy én iranyithatok, engem nem zavarna. 19L/bi
2019. ápr. 1. 02:39
 4/7 anonim ***** válasza:
85%
Nekem bejönnek a szűz srácok.
2019. ápr. 1. 02:43
 5/7 anonim ***** válasza:

Pasi vagyok, de

Tök mindegy minek indul, ha bejönnek egymásnak akármi lehet belőle, egyik sem fogja tartani magát a " megállapodáshoz" ha úgy alakul. Nyilván egy tapasztaltabb lánynak nem előny, ha szűz sráccal akad össze, de normális lány nem dob egy srácot, ha egyébként bejön neki, csak mert szűz.

2019. ápr. 3. 00:29
 6/7 anonim válasza:
Nyilván megváltozna a véleményem, mert nyilván a szüzesség elvesztése egy fiú életében is fontos, ez a pillanat egyszeri és megismételhetetlen. Viszont mivel volt már egy hosszú kapcsolatom, ahol a fiú még szűz volt, nekem nagyon tetszene, mert nem egy "kész" srácot kapok szexuálisan, hanem egy olyat, akit lehet formálni az ízlésemre. Elképesztően jó volt végig a szex, de sajnos ez volt az egyetlen jó dolog abban a kapcsolatban. Magyarul változna a hozzálásom, mert így biztos, hogy jó lesz vele a szex is és az orál is.
2019. ápr. 10. 11:41
 7/7 anonim válasza:
Szerintem ez attól függ, milyen típusú a lány. Engem zavarna, mert én abszolút nem vagyok domináns és nem is akarok senkit sem formálni,tanítgatni. Ettől függetlenül lehet, hogy megpróbálnám vele a dolgot, mert nem biztos, hogy veszett ügy. Ha nem úgy sikerülne ahogy elvárom, én továbblépnék, mert tudom magamról, hogy nem vagyok megértő és türelmes, az önbizalmát pedig nem akarom elvenni.
2019. ápr. 10. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!