Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Popó szűz vagyok de a párommal kiszeretnénk próbálni az anális szexet. Nők/Lányok válaszát várom, hogy mennyire lehet megszokni, megszeretni az análist?
Hát, szerintem az az igazán fontos, hogy az anál első alkalommal egy igazán kellemes és élvezetes emlék legyen, hogy kívánd a következő alkalmat. Éppen ezért én nem is nagyon javaslom neked azt, hogy a pasid seggbe dugjon téged a farkával. Egyetlen egy ujját használja csak, ne többet.
Előkészülni viszont érdemes hozzá. A gyógyszertárban lehet kapni olcsóért ilyen körtés beöntőt:
Ez tök jó dolog, szépen ki tudod tisztítani vele magadat. Mellesleg vegyél síkosítót is. Ha tapasztaltabb és bátrabb leszel, vegyél ilyen beöntőfejet zuhanyra; sokkal jobban és mélyebben ki tudod tisztítani vele magad, mint a körtével:
Ebay-en 1500 Ft, ingyenes postával. Ha kérdésed van beöntéssel kapcsolatban, szívesen válaszolok neked!
Szóval, az ujját síkosítsa be, és először csak kívülről simogassa a záróizmodat. Te pedig próbálj meg ellazulni - egy ujjnak semmiképpen sem kellene fájnia. Finoman és lassan csúsztassa beléd. Ne mozgassa, ne húzgálja ki-be, csak tartsa egy helyben. Te pedig próbáld meg nem rászorítani az ujjára. Ha ez megy, a puncidat és a csiklódat kényeztesse a szájával, vagy ahogy jól esik. Lassan a fenekedben lévő ujját hajlítsa be és masszírozzon vele belülről. Élvezd egy kicsit ezt a gyönyört, majd lassan és óvatosan kezdje el ki-be mozgatni az ujját.
Ha tetszett így az anális kényeztetés, akkor következő alkalommal csináljátok meg ugyanezt. Csak annyival vigyétek tovább a dolgot, hogy próbáljátok meg két ujjal csinálni. Ha így is tetszik az új gyönyör, akkor következő alkalommal pedig lehet farokkal csinálni.
Alapszabályok:
1) Gumi kötelező a farokra, csúnya fertőzéseket lehet elkapni.
2) Popsiból punciba tenni tilos. Ugyanolyan veszélyes, mint a pasidnak gumi nélkül. Popsiból farkat kihúzni, gumit le, opcionálisan új gumit fel és mehet punciba.
3) Fordítva (vagyis punciból popsiba) simán mehet a dolog.
Ja, és ha szexshopba tévedsz, izgi anális játékokat is be tudsz szerezni.
24/L
#7/7 ismét.
Ezt elfelejtettem:
Persze kell hozzá egy nagyon figyelmes valóban odaadó partner,aki maximálisan rád figyel és az elsődleges célja,h.neked okozzon földöntúli gyönyört!
46F.
"Előkészülni viszont érdemes hozzá."
Igen, és ha sokat csinálja tönkre is vágja az egészségét, mármint a beöntés és az anál is. :)
"egy ujjnak semmiképpen sem kellene fájnia."
Ha nem kívánja, akkor mindegy mivel hatolsz be, fájni fog.
" új gyönyör"
Érdekes megfogalmazás. :D Nem láttam még lányokat verni az asztalt, hogy a pasik igenis dugják seggbe őket, az esetek 99%-ában csak a pasik kedvéért csinálják (vagy bevallják vagy nem). Már a kérdező fogalmazásából is kitűnik: "megszokni", hiába írja az, hogy ki szeretnék próbálni, igazából ez nem többes akarat.
" új gyönyör"
Érdekes megfogalmazás. :D Nem láttam még lányokat verni az asztalt, hogy a pasik igenis dugják seggbe őket, az esetek 99%-ában csak a pasik kedvéért csinálják (vagy bevallják vagy nem). Már a kérdező fogalmazásából is kitűnik: "megszokni", hiába írja az, hogy ki szeretnék próbálni, igazából ez nem többes akarat.
99%?
Micsoda stat, érdekes nekem nem kellett erőltetnem egy lányra sem. Én csak felizgattam a lányokat és utána kérték is popsiba, majd olyanokat élveztek tőle, hogy utána már ők követelték inkább popsiba, mikor én már punciztam volna, mert már kissé uncsi volt. Nem tudom a néhány férfi mit szerencsétlenkedik a nőkkel az ágyban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!