Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora az idealis penisz hossza/vastagsaga mereven? Hallottam hogy se a nagy se a kicsi nem jo mi az aranykozep? Ertelmes valaszokat legyszives.
Figyelt kérdés
Baratnommel nem merek tobbet mert nagyon gatlasos vagyok hogy nem nagy raadasul verpeniszem is van es o az elso baratnom.erdekelne hogy mekkora az IDEALIS hossz es vastagsag es nem az ATLAG.
18/F
2019. márc. 29. 13:09
11/19 anonim válasza:
Tudom sokan nem hiszik de lehet fejleszteni kicsit minden irányba a méretét.Jelq gyakorlatok.Kuksinövelő honlap.
12/19 anonim válasza:
1987ben már csináltam.Újságban írták.Jót tett.
13/19 anonim válasza:
atlag mereven 15-5 alatta kicsi
lankadtan 8-10 cm alatta kicsi
14/19 A kérdező kommentje:
5cm az atlag vastagsag?😧
2019. márc. 29. 15:58
15/19 anonim válasza:
Inkább a 3,5-4 akinek körbe 12 illetve 4szélesnél akár 1mm el is vastagabb,nagyon örülhet.
16/19 anonim válasza:
#10 Az átlag nem egyenlő az ideálissal ;)
17/19 anonim válasza:
Érdekes, sose gondoltam volna, hogy az összes nő hüvelye egyformán tág...
18/19 anonim válasza:
Nekem max a 12/4 es fér be. Nagyobbakkal nem tárgyalok mert senki sem óvatos.... Tövig meg tömjön lovat
19/19 anonim válasza:
Nyugi kérdező. Én voltam màr 18, 14, 16 centissel is (csak onnan tudom a méretüket, hogy érdekelt, hogy az ő kuksijuk mekkorának számít szám szerint), és a különbségek inkább a pózokban mutatkoztak meg. A 18 centissel fájt pl kutyában, a 14 centit nem éreztem kanál pózban, a 16 cm a mostani barátom és vele tökéletes az összes póz. A baràtnőd 90% hogy nem fogja tudni és valószínűleg nem is fogja érdekelni, mekkora a kukid, olyan nincs, hogy nem érzi majd a lány. Rengeteg póz létezik, neked meg nincs mikropéniszed, szóval ne aggódj. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!