Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Túlsúly miatt tényleg 'takarás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlsúly miatt tényleg 'takarásba' kerülhet pénisz pár cm-s része?

Figyelt kérdés
20 vagyok, szűz, régen sem voltam túl sovány, viszont pár év alatt most nagyon sokat híztam, és a farkam pici, így eléggé depressziós vagyok, mindig ezen jár az eszem, hogy sose lesz családom, egyebek (10-11cm állva), viszont én úgy emlékszem régebben nagyobb volt. Sokan azt mondják súlyfeleslegtől nem 'lehet kisebb' viszont akkor mi miatt történhetett ez? Szeméremdombom nagyobb mint az átlag az biztos egyébként.

2019. márc. 24. 20:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen, optikailag kisebbnek tűnhet.
2019. márc. 24. 20:58
 2/5 anonim ***** válasza:
Igende csak 2-3 cm-t, de ha fogsz 10 kg-t akkor visszatér eredeti látszatra..
2019. márc. 24. 21:04
 3/5 anonim ***** válasza:
33%

20 évesen már attól félsz, hogy nem lesz családod? Az a kemény. Egyrészt paranoia, másrészt legalább felelősséged van, ugyan ki gondol erre 20 évesen.

28F

2019. márc. 24. 21:57
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen tartok tőle, ilyen kis mérettel nem hiszem, hogy sokra mennék, és ahogy látom velem egykorúaknak már gyerekük is van (facebook), eléggé sz*r érzés:)
2019. márc. 24. 22:03
 5/5 anonim ***** válasza:
30%

Ja, lehet benne valami, én is múltkor néztem, , hogy nem is 4 cm a hímvesszőm hanem több is lehet akár, csak eltakarja a zsír, mondjuk meg is lepődtem ,hogy milyen durva, jó rég nem láttam szegényt :(

130 kiló és 170 cm vagyok és 21 éves. Meglepően szinte a fele el van rejtőzve.

2019. márc. 24. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!