A péniszem 15 cm hosszú, körül mérve 14 cm és a vastagsága pedig 4,5 cm! Szerintetek? Kicsi? ( magasságom 187cm) Inkább tapasztaltabb lányok írjanak illetve olyan fiúk akiknek e tájt körül mozog és volt dolguk több nővel :D 20/f
Figyelt kérdés
2016. márc. 25. 08:20
1/15 anonim válasza:
Ajj! Nem kicsi! Átlagos és a nők nagy részének az a legjobb.
2/15 anonim válasza:
Nem kicsi a baj nálad, ha 20 évesen még a farkad méregeted!
3/15 A kérdező kommentje:
Az egyébként hülyeség hogy a nagyobb "testű" illetve olyan nők akik szültek nagyobb péniszt igényelnek ?
2016. márc. 25. 08:26
4/15 anonim válasza:
Szerintem nagyon rendben van a kicsikéd. Mondom ezt azért, mert az enyém is ez a kategória, és jól is működik. Panasz még nem volt rá.
5/15 anonim válasza:
beszélj hozzá és ne bántsad, ne is érj hozzá
6/15 anonim válasza:
4-es, ne nevezd "kicsikének" mert még fél évig azt olvashatjuk, hogy tényleg kicsi-e?? :D
Amúgy kérdező, amit írtál hülyeség.
1 voltam.
7/15 anonim válasza:
A technikán és az érzelmi háttéren sokkal több múlik, mint a méreten, de amúgy az is nagyjából rendben van.:-) Egy többször szült nő sem igényel nagyobb méretet, mint egy, már szétkefélt tini, úgyhogy ezen fölösleges parázni.
8/15 anonim válasza:
nekem is ekkora 15, de csak 4 cm széles és kb 13 cm körbemérve...
és kicsi ez a méret, 16-17 cm az átlag
volt már szex ? csaj mit mondott ?
9/15 anonim válasza:
Az átlag, drágaságom, az 12 körül van. :D És 6 centin fölül tökmindegy, mekkora, mert azon túl már semmi nincs odabenn, ami érezne bármit is. :P
10/15 A kérdező kommentje:
Persze volt több nő akivel voltam ! Eddig nem volt gond ! Mindegyikük elélvezett :D Csak ugyebár ahány nő annyi szokás ! Egyébként a világátlag 13,92cm de szerintem az kevés !
2016. márc. 25. 18:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!