Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon lúzer vagyok, ha 30éves létemre házas vagyok úgy vagyok, hogy előtte 3 lánnyal feküdtem le,2-vel csak orál volt,1-el pedig csak csók? Lányok, ti mit gondoltok egy ilyen korú srácról, ha csak ennyi tapasztalata van?
Figyelt kérdés
2019. márc. 28. 07:14
21/22 anonim válasza:
Ha kettővel csak orál volt, eggyel meg csak csók, akkor szerintem úgy igazán nem is feküdtél le velük. Legalábbis én úgy értem a dolgot, hogy akkor mondhatom, hogy egy lánnyal lefeküdtem, ha a kardot bele is helyeztem a hüvelyébe...
22/22 anonim válasza:
Mi van?? Hat lánnyal kavartál, öttel még szexuális kapcsolatod is volt, mit akarsz még?? Sok embernek ez még sok is lenne. Szerintem se nem sok, se nem kevés, tök okés. Az viszont kiakaszt, hogy ezért te “lúzernek” érzed magad.
Ha inkább végig akarod dugni a fél várost, akkor minek házasodtál meg?? Nem való neked ez a komoly kapcsolatosdi.
És mielőtt még megcsalnád a feleséged, és azzal védekeznél, hogy jaj, te szegény, nem tudtad kiélni magad, szólok, hogy nem valid a kifogásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!