Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon lúzer vagyok, ha 30éves létemre házas vagyok úgy vagyok, hogy előtte 3 lánnyal feküdtem le,2-vel csak orál volt,1-el pedig csak csók? Lányok, ti mit gondoltok egy ilyen korú srácról, ha csak ennyi tapasztalata van?
Miért érzem azt hogy megcsalás gondolata kering a fejed felett mert jön az a mottó hogy "Nem éltél" ??!!!
30 évesen Azt gondolná az ember h benől már valaki feje lágya de ez az eset is bizonyítja hogy kivételék mindig akadnak....
1 kérdésem van feléd. Miért nősűltél meg ,ha ezen kattogsz ?
Ha őszintén szereted a feleséges akkor eszedbe se jutna ilyen baromságot kérdezni
Mert van azaz 1 nő aki miatt tűzőn vizen keresztül mész.. Mert Ő az Igazi ... Ki nem szarka azt le hogy mi volt előtte vagy mi nem...
De amit Te csinálsz itt felnőtt férfiként ezt a picsogást inkább nem minősítem...
25N
Nem vagy!
Én is 3 lánnyal feküdtem le. Most 21 éves vagyok. De ha holnaptól feleségem lenne akkor nem zavarna hogy nem voltam 100 lánnyal előtte.
Szerintem nem vagy lúzer, bárcsak nekem lenne már feleségem. :)
Most nem azért de ha itt páran azt írjak h igen az vagy mert miért nem heggesztettél meg egy tucat lányt. Akkor vad idegének véleménye miben befolyásol téged?
Vagy annyira manipulálható vagy pár válasz hatására megcsald a feleséged mert valakik azt mondták lúzer vagy.. Neked meg sérti a férfi büszkeséged?
Vagy miért Érdekel az hogy más lányok,nők mit gondolnak rólad.? Ha elvileg van EGY akit szeretsz és ő viszont szeret?
Pfff basssssszus kezdem sajnálni a Feleséged hogy egy olyan gyökérrel kötötte össze az életét amilyen Te vagy mert neked még mindig az számít h mások mit gondolnak Rólad és a nemiélet tapasztalatodról.. egyszóval szánalmas vagy ember ès nem lúzer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!