Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon lúzer vagyok, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon lúzer vagyok, ha 30éves létemre házas vagyok úgy vagyok, hogy előtte 3 lánnyal feküdtem le,2-vel csak orál volt,1-el pedig csak csók? Lányok, ti mit gondoltok egy ilyen korú srácról, ha csak ennyi tapasztalata van?

Figyelt kérdés
2019. márc. 28. 07:14
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Melyik szamit lefekvesnek ?
2019. márc. 28. 07:16
 2/22 A kérdező kommentje:
Tessék?
2019. márc. 28. 07:17
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Vááá, nem elég hogy 30 éves szüzek széthisztizik ezt a témakört, mostmár jönnek a 30 éves házasok is nyafogni, hogy nem hegesztettek meg elég nőt
2019. márc. 28. 07:18
 4/22 A kérdező kommentje:
Csak kiváncsi vagyok, hogy ez egy nő szemében mennyire "gáz". Nem hiszti.
2019. márc. 28. 07:19
 5/22 anonim ***** válasza:
79%

Miért érzem azt hogy megcsalás gondolata kering a fejed felett mert jön az a mottó hogy "Nem éltél" ??!!!

30 évesen Azt gondolná az ember h benől már valaki feje lágya de ez az eset is bizonyítja hogy kivételék mindig akadnak....

1 kérdésem van feléd. Miért nősűltél meg ,ha ezen kattogsz ?

Ha őszintén szereted a feleséges akkor eszedbe se jutna ilyen baromságot kérdezni

Mert van azaz 1 nő aki miatt tűzőn vizen keresztül mész.. Mert Ő az Igazi ... Ki nem szarka azt le hogy mi volt előtte vagy mi nem...

De amit Te csinálsz itt felnőtt férfiként ezt a picsogást inkább nem minősítem...

25N

2019. márc. 28. 07:20
 6/22 A kérdező kommentje:
Miért nem lehet a kérdésre válaszolni?
2019. márc. 28. 07:27
 7/22 anonim ***** válasza:
54%

Nem vagy!

Én is 3 lánnyal feküdtem le. Most 21 éves vagyok. De ha holnaptól feleségem lenne akkor nem zavarna hogy nem voltam 100 lánnyal előtte.

Szerintem nem vagy lúzer, bárcsak nekem lenne már feleségem. :)

2019. márc. 28. 07:27
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha házas vagy, megtaláltad a párod, akkor miért érdekes, hogy mit gondolnak rólad a lányok? Kaland kell, mi? Ez annyira gáz...
2019. márc. 28. 07:35
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

Most nem azért de ha itt páran azt írjak h igen az vagy mert miért nem heggesztettél meg egy tucat lányt. Akkor vad idegének véleménye miben befolyásol téged?

Vagy annyira manipulálható vagy pár válasz hatására megcsald a feleséged mert valakik azt mondták lúzer vagy.. Neked meg sérti a férfi büszkeséged?

Vagy miért Érdekel az hogy más lányok,nők mit gondolnak rólad.? Ha elvileg van EGY akit szeretsz és ő viszont szeret?

Pfff basssssszus kezdem sajnálni a Feleséged hogy egy olyan gyökérrel kötötte össze az életét amilyen Te vagy mert neked még mindig az számít h mások mit gondolnak Rólad és a nemiélet tapasztalatodról.. egyszóval szánalmas vagy ember ès nem lúzer.

2019. márc. 28. 07:52
 10/22 anonim ***** válasza:
Ettől még nem vagy lúzer. Vannak olyan pasik akik házaság előtt kiélik magukat, tapasztalatokat gyűjtenek, és vannak olyanok akik kevés lánnyal voltak együtt mert gyorsan megtalálták az igazit.
2019. márc. 28. 07:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!