Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként nem vágyom semmi szexszel kapcsolatos dologra. Egy csóktól is undorodom, ezt hogy változtassam meg?
Teljesen rossz a hozzáállásodtól kezdve sok minden. Nehezen, de lehetne vele mit kezdeni idővel és megfelelő partnerrel, szakértővel, stb...
vagy elkönyveled magadat aszexuálisnak, aztán így maradsz
4-es:
Milyen szakértővel?
Pszichiáterre gondolsz? Ha egy pasi aki mellette van az ágyban nem kelt benne szexuális vágyat, akkor a pszichiáter mivel fog benne?
Én azt javaslom beszéld meg a pároddal, hogy figyelj ez és ez a helyzet. Azt ha nem érti meg szakíts vele.
Attól, hogy neked nincs szükséged szexre a partnerednek még van, szerintem így ne tartsd magad mellett.
18 évesen még én is így gondoltam Szűz lànyként
Aztán jött Cupido meg a nyíla és..és...
De igen simán lehet,hogy aszexuális vagy. Ez nem jelenti azt,hogy baj lenne
25N
Most olvastam a többit amit írtál...
Olyan nincs h kötelező
És ne félj attól h ha nem dugsz akkor a te páros is agresszív lesz..
Elárulom apád nem a szex hiánya miatt lett agresszív ezt a problémát aleghűségesebb pasi is tudja kezelni egy idő után mikor már elfogyott a türelme.. apád agresszivitása hátterében más volt. És nem az hogy anyád nem tartózta oda a buláját... lehet meg is volt az oka rá...
25n
A rossz gyerekkori,fiatalkori képek élnek még benned,ami demotiválóan hatnak rád. Minél jobban erőltetve van ez nálad a jelenlegi állapotodban.Annál jobban fog negatív irányba húzódni. Vagy is először nullára kell állítani mindent! S újra alapozni a dolgokat.
De erre egy szexuálpszichologus konkrét választ tud adni.
Mivel foglalkoztat a kérdés. Ezért nem vagy teljesen érdektelen a téma irányába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!