Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan változtassam meg?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan változtassam meg?

Figyelt kérdés
A feleségem sosem akar szexelni, én meg már nem igazán bírom. Mit tehetnék, hogy megváltozzon, és ne hanyagoljon el ennyire?
2018. nov. 6. 00:37
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha lelki oka van akkor lelki vonalon változtass.

Ha hormonális akkor azon a vonalon!

2018. nov. 6. 00:51
 2/5 anonim ***** válasza:
41%

Egy barátom,ugyan ezzel a problémával fordult hozzám.

Megmondom őszintén,hogy ilyen Nem kis kaliberű kérdésre felelősségteljes jó választ adni? Felelőtlenül Nem lehet.

A tanácsom az volt! Mivel régóta állóvíz volt a házasságuk. A probléma annyira a múlté lett. Hogy látható volt hogy nem lesz változás!

A nyers őszinteséget tanácsoltam! Hogy üljenek le. S adjon ultimátumot. Még pedig azt. Hogy mivel ő egy szexuálisan,és hétköznapi értelemben is egészséges férfi.

Neki szüksége van szexre. De mivel ezt ő nem kapja meg. Előbb vagy utóbb,lépnie kell.

S az őszinteség kifizetődött,de a dolog még így sem volt egyszerű.

Mert a barátomnak,nehezére esett engedéllyel "megcsalni" azt a nőt akit imád. S a mai napig imádja mind ennek ellenére.

2018. nov. 6. 00:51
 3/5 anonim ***** válasza:
75%

Ne hanyagold el ennyire. Akkor kívánni fogja a szexet. Ha állandóan azzal cseszegeted hogy rakja szét a lábát akkor még jobban össze fogja zárni. Állandó megfelelési kényszer és a teljesíténykényszer és a stressz nem növeli a libidót.

A lelkét, a szívét kell simogatni akkor fog szétnyílni a lába.

Volt olyan barátnőm akiről az ex férje váltig állította hogy frigid. Én valahogy nagyon nem úgy tapasztaltam, olyan volt az ágyban mint egy tornádó. Elmondta hogy a férje előjáték és izgatás nélkül rögtön bele akarta dugni ha felállt neki, kikövetelte a szexet, mintha ez járna neki. A végére oda jutott hogy attól is kirázta a hideg ha hozzáért.

Szerintem te is valamit nagyon rosszul csinálsz.

2018. nov. 6. 00:55
 4/5 anonim ***** válasza:
88%
Nálam ez akkor volt mikor a volt párommal, akivel 6 èvig voltunk együtt, elhidegült a kapcsolatunk. Mondjuk itt szerepet játszott egy kis fèlrekacsintás a rèszèről, amit megbocsájtottam, de a lelkem mèlyèn nem tudtam elnèzni, ès utána nem akartam lefeküdni vele. Beszèlj vele erről, probáld újra feldobni a kapcsolatot. De elsőnek ne azzal álj elő hogy ha nem akkor mész máshoz. Mert ez csak fokozná a bajt.
2018. nov. 6. 07:20
 5/5 anonim ***** válasza:
65%

Veszett fejsze nyele..nem fog változni, lehet ha szeret még valamennyire akkor néha kötelességből alád fekszik, de annál még az is jobb ha kivered.

Szerintem kezdjetek el azon gondolkozni, hogy hogy tudjátok szépen lezárni a kapcsolatot, ezt tapasztalatból mondom.

2018. nov. 6. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!