Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nőként nem vágyom semmi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként nem vágyom semmi szexszel kapcsolatos dologra. Egy csóktól is undorodom, ezt hogy változtassam meg?

Figyelt kérdés
18 vagyok, de már volt komoly kapcsolatom. Akkor is kényszernek éltem meg. Saját hibám nem az exemé mert nem ő kényszerített hanem én magamat. Kezdeményeztem is mert kötelességemnek tartottam heti 2 alkalmat(anyám sose adta meg apámnak, aki emiatt agresszív volt mindig). Szóval a problémám az, hogy nem vágyom rá és félek, hogy soha nem lesz jó. Mit lehet tenni ezzel? (Nem, masztizni se szoktam. Soha.)

2019. márc. 27. 12:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ezt nehezen tudnád megváltoztatni. Aszexuális vagy.
2019. márc. 27. 15:51
 12/15 anonim ***** válasza:

Simogasd meg a csiklódat! Csak ennyi. Apránként ismerkedj meg a testeddel!

Pszichológus segítsége is kellene. Amúgy ez egyáltalán nem gáz. Manapság már a lelkedet is gyógyíttathatod kibeszélés nélkül nemcsak a testedet.

35F

2019. márc. 27. 18:40
 13/15 anonim ***** válasza:
42%
Én a helyedben kipróbálnék valamit, hisz veszítenivalód nincs. Hagyd el az étolajokat, és zsírral főzz magadnak. Az olajoktól nem ürül az epe, s így nem tudja megtámogatni a szükséges hormonális folyamatokat.
2019. márc. 27. 18:56
 14/15 A kérdező kommentje:
Aszexuális? Apám kitér a nemlétező hitéből! Leszidott mikor undorítónak neveztem a szexet. Közölte, hogy hüye csitri vagyok és nem értékelem a jó dolgokat.
2019. márc. 27. 21:44
 15/15 anonim ***** válasza:
Lehet csak nagyon félsz.
2019. ápr. 1. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!