Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon lúzer vagyok, ha 30éves létemre házas vagyok úgy vagyok, hogy előtte 3 lánnyal feküdtem le,2-vel csak orál volt,1-el pedig csak csók? Lányok, ti mit gondoltok egy ilyen korú srácról, ha csak ennyi tapasztalata van?
Figyelt kérdés
2019. márc. 28. 07:14
11/22 anonim válasza:
Az a lúzerség, hogy most ott várod, hogy valaki sajnálatból felajánlja a nuniját
12/22 anonim válasza:
Ez baromság, miért lennél lúzer...?
Férjemnek a 3. nő vagyok az életében, eszébe nem jutott ilyeneket kérdezgetni.
13/22 anonim válasza:
Inkább a feleséged lúzer, hogy a férje itt tart ennyi idősen mint az ő életének a párja.
Mit számít mit gondolnak más nők? Honnan tudnának erről más nők, hogy egyáltalán gondoljanak valamit?
Elválsz aztán annyit tapasztalgatsz amennyit akarsz.
14/22 anonim válasza:
Luzer vagy, de mostmar igy jartal. Majd a valopernel amikor viszik a kocsit, lakast, kolkot, gondolkodni fogsz majd rajta, minek is hazasodtal meg...
16/22 anonim válasza:
Lúzer vagy! De nem a felsorolt dolgok ténye miatt, hanem mert a kérdéseddel minősítetted a házasságod, kósza numerákkal méred össze az értékét, most kikalkulálod, hogy plusz három numera kellett volna, hogy már megérje házasságot kötni, aztán, hogy meglegyen a lelki békéd ezt bepótolod, és nyugodtan hátradőlsz. No ez a lúzerség. A helyett, hogy annak örülnél, hogy egymásnak szentelt életet éltek, ezt akarnád megtölteni tartalommal, gazdagítani, olyan dolgokon töprengsz, aminek egy házasságban semmi helye.
17/22 anonim válasza:
17 éves voltam, mikor összejöttem a barátnőmmel. Előtte egy csaj szájjal elégített ki, egy lánnyal pedig elvesztettem a szüzességemet, a barátnőm volt fizikailag a második, akivel lefeküdtem. 28 éves vagyok. Jövőre lesz az esküvőnk. Úgy érzem, megtaláltam a tökéleteset, minden szempontból. Nem tudok betelni a humorával, lazaságával, háziasságával, eszével...mindent megadunk egymásnak a szexben amire vágyik, tapasztalatot együtt szereztünk, neki én voltam az első. Így a tökéletes. Egyáltalán nem vagy lúzer. Legyél inkább büszke rá, hogy nem szexelted szét az agyadat fűvel-fával.
18/22 piroska és a farkas válasza:
Mit érdekel Téged, h mit gondol erről egy nő, mikor màr jelen van az életedben A nő??
19/22 anonim válasza:
Csak akkor vagy lúzer, ha annak érzed magad.
De szerintem tök jó, hogy megtaláltad a párod, onnantól kezdve meg szerintem egyáltalán nem hátrány, hogy előtte kevés nővel voltál. Most már csak a feleséged kedvében kell járnod, időd pedig végtelen, hogy rájöjj, hogyan élvezi a legjobban az együttlétet.
20/22 anonim válasza:
A páromnak kevesebb volt ugyan, de fiatalabb is nálad. 30 évesen nem gáz, ha már öt nőd volt (a csak csókolózósat nem számítjuk). Mondjuk tíz fölött már gáz lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!