Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon lúzer vagyok, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon lúzer vagyok, ha 30éves létemre házas vagyok úgy vagyok, hogy előtte 3 lánnyal feküdtem le,2-vel csak orál volt,1-el pedig csak csók? Lányok, ti mit gondoltok egy ilyen korú srácról, ha csak ennyi tapasztalata van?

Figyelt kérdés
2019. márc. 28. 07:14
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Az a lúzerség, hogy most ott várod, hogy valaki sajnálatból felajánlja a nuniját
2019. márc. 28. 07:59
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Ez baromság, miért lennél lúzer...?

Férjemnek a 3. nő vagyok az életében, eszébe nem jutott ilyeneket kérdezgetni.

2019. márc. 28. 08:01
 13/22 anonim ***** válasza:

Inkább a feleséged lúzer, hogy a férje itt tart ennyi idősen mint az ő életének a párja.

Mit számít mit gondolnak más nők? Honnan tudnának erről más nők, hogy egyáltalán gondoljanak valamit?

Elválsz aztán annyit tapasztalgatsz amennyit akarsz.

2019. márc. 28. 08:37
 14/22 anonim ***** válasza:
17%
Luzer vagy, de mostmar igy jartal. Majd a valopernel amikor viszik a kocsit, lakast, kolkot, gondolkodni fogsz majd rajta, minek is hazasodtal meg...
2019. márc. 28. 09:33
 15/22 anonim ***** válasza:
Hülye kérdés, már bocs...
2019. márc. 28. 10:11
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Lúzer vagy! De nem a felsorolt dolgok ténye miatt, hanem mert a kérdéseddel minősítetted a házasságod, kósza numerákkal méred össze az értékét, most kikalkulálod, hogy plusz három numera kellett volna, hogy már megérje házasságot kötni, aztán, hogy meglegyen a lelki békéd ezt bepótolod, és nyugodtan hátradőlsz. No ez a lúzerség. A helyett, hogy annak örülnél, hogy egymásnak szentelt életet éltek, ezt akarnád megtölteni tartalommal, gazdagítani, olyan dolgokon töprengsz, aminek egy házasságban semmi helye.
2019. márc. 28. 10:33
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
17 éves voltam, mikor összejöttem a barátnőmmel. Előtte egy csaj szájjal elégített ki, egy lánnyal pedig elvesztettem a szüzességemet, a barátnőm volt fizikailag a második, akivel lefeküdtem. 28 éves vagyok. Jövőre lesz az esküvőnk. Úgy érzem, megtaláltam a tökéleteset, minden szempontból. Nem tudok betelni a humorával, lazaságával, háziasságával, eszével...mindent megadunk egymásnak a szexben amire vágyik, tapasztalatot együtt szereztünk, neki én voltam az első. Így a tökéletes. Egyáltalán nem vagy lúzer. Legyél inkább büszke rá, hogy nem szexelted szét az agyadat fűvel-fával.
2019. márc. 28. 11:46
 18/22 piroska és a farkas ***** válasza:
100%
Mit érdekel Téged, h mit gondol erről egy nő, mikor màr jelen van az életedben A nő??
2019. márc. 28. 15:40
 19/22 anonim ***** válasza:

Csak akkor vagy lúzer, ha annak érzed magad.

De szerintem tök jó, hogy megtaláltad a párod, onnantól kezdve meg szerintem egyáltalán nem hátrány, hogy előtte kevés nővel voltál. Most már csak a feleséged kedvében kell járnod, időd pedig végtelen, hogy rájöjj, hogyan élvezi a legjobban az együttlétet.

2019. márc. 29. 13:26
 20/22 anonim ***** válasza:
A páromnak kevesebb volt ugyan, de fiatalabb is nálad. 30 évesen nem gáz, ha már öt nőd volt (a csak csókolózósat nem számítjuk). Mondjuk tíz fölött már gáz lenne.
2019. márc. 31. 19:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!