Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők! Mi a különbség egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Mi a különbség egy átlagos szex és egy nagyon jó szex között?

Figyelt kérdés

Aki már volt olyan pasival akivel nem volt olyan jó a szex és volt olyan akivel nagyon jó volt. Mi volt más? Mit csinált másképp a pasi? Mi volt a különbség?

Értelmes válaszokat szeretnék! Köszönöm!

2019. márc. 26. 15:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Kíváncsi lennék, hogy a kérdező fiú vagy lány-e, illetve hány éves és, hogy mennyi tapasztalata van szex téren...?

Mert erre a kérdésre nehéz választ adni.

Ugyanis senki sem egyforma. Ami másnak lapos az lehet valakinek még nagyon jó!

Van aki elkapkodja az előjátékot, vagy nem úgy figyel a nőre, esetleg nem azt a pontot ingerlni amit kellene vagy az ujjait nem használja vagy nem úgy használja...sok mindenen elvsúszhat.

De függ a ffi adottságaitól is, mert hiába baromi jó az előjátékban ha a méretei vagy az “állaga” nem elég kielégítő a női partner számára.... De az is lehet, hogy a méretei túl sok....kinek mi a kielégítő s a jó. Ezért van az, hogy “mindenki csak keresi kutatja”....

S még az is lehet, hogy valaki megtalálja a számára leg ideálisabb szexpartner ám sajnos “lélekben” nem illenek össze. S ezen megy el az egész :(

Szóval ez ettől sokkal de sokkal bonyolultabb egy téma!!! :)

2019. márc. 27. 10:40
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Az atlagos szex nekem átlagos vonzalmat jelent. Volt akivel azért volt isteni, mert nagy volt neki, és ő is vadul szetette. Ráadasul sokáig bírta. 3napig görcsöltem azert az ejszakáért utanna, de tényleg isteni volt. Aztán volt akihez annyira vonzódtam hogy attól hogy ramnézett teli lett a bugyim. És gyengéd volt szex közben, figyelmes, mégis reszkettem mikor véget ért. Nálam ninvs tuti recept, talán az hogy erdekeljen a ferfi. És akarjuk egymást.
2019. márc. 27. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!