Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a különbség a szép és az átlagos lány között?
Sokszor hallom férfiismerősöktől, vagy látom itt az oldalon, hogy "X" szép, "Y" meg csak átlagos, vagy nem kell átlagos lány, az exe csak átlagos volt....
De mégis, milyen az az átlagos lány? És milyen a szép?
Női szemmel szerintem ő átlagos:
Ez a lány pedig szép:
Viszont számomra ő is átlagos, annak ellenére, hogy mennyire szépen meg van csinálva:
Ez a lány viszont szép, annak ellenére, hogy nincsen:
De a többség valamiért úgyis a harmadika találná szebbnek valamiért. Miért?
Én általában arra mondom, hogy szép aki nagyon tetszik és aki pedig kevésbé, arra azt mondom, hogy átlagos. Legalábbis túlnyomórészt. Bár ez ugye mindenkinek az egyéni ízlésén múlik. Én általában nem azt látom szépnek amit más szokott. Erre egy remek példa az, hogy volt egy lány akit én úgy láttam, hogy csodaszép és egy barátom pedig azt mondta rá, hogy szerinte csúnya.
A képek közül nekem a második tetszik a legjobban és a többi lány is szép. Úgyis az határozná meg legjobban, hogy belsőre milyenek.
"De a többség valamiért úgyis a harmadika találná szebbnek valamiért."
Úgy gondolom, hogy manapság ez a szépség ideáll. Ezért.
Neked is jobban felkelti a figyelmed egy szépen feldíszített kirakat, mint egy hasonló tartalommal rendelkező, amin nincsen semmi, amellett nagyobb eséllyel mész el csak úgy.
A lényeg szerintem, hogy a többségből ki lehet hozni a szépet jó sminkkel, szép hajjal, kiegészítésekkel, viszont vannak, akiken ez sem segít.
Az általad linkelt "szép" hiába szép, ha csak úgy "van", azt kész, a 3. lányt sokkal többen észre fogják venni.
A 4-et meg nem mondanám szépnek. Nem csúnya. De annyira egysíkú, tucat arca van, a modellvilágban minden 2. csaj így néz ki. És nem, a modellek nem szépek, csak jól alakíthatóak.
Az első lány átlag alatti.
A második átlagos.
A harmadik egy kicsivel átlag felett van.
A negyedik átlagos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!