Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a különbség a szép és az átlagos lány között?
Sokszor hallom férfiismerősöktől, vagy látom itt az oldalon, hogy "X" szép, "Y" meg csak átlagos, vagy nem kell átlagos lány, az exe csak átlagos volt....
De mégis, milyen az az átlagos lány? És milyen a szép?
Női szemmel szerintem ő átlagos:
Ez a lány pedig szép:
Viszont számomra ő is átlagos, annak ellenére, hogy mennyire szépen meg van csinálva:
Ez a lány viszont szép, annak ellenére, hogy nincsen:
De a többség valamiért úgyis a harmadika találná szebbnek valamiért. Miért?
Az 1. átlagos, a többi szép.
Ebben a sorrendben jöhetnek is :)
Ha egy lány egy illető szerint átlagos, az azt jelenti, hogy az adott illető sok hozzá hasonló lányt szokott látni.
Ha egy lány egy adott illető szerint szép, az pedig általában azt jelenti, hogy ő szépnek tartja.
Az, hogy ki mit tart szépnek, egyénfüggő, ugyanakkor előfordul, hogy egy jelentős többség számára ugyanaz a dolog szép, emberek esetében ez a dolog a szépségideál és általában a szépségideálnak minél inkább megfelelő lányokat mondják szép lánynak.
Szerintem az 1. és 2. képen látható lányok inkább átlagosak, a másik két képen látható lányok pedig inkább átlagon felüliek a szépségideálnak való megfelelés szempontjából, vagyis szerintem mások főleg őket találnák szépnek.
(amúgy szerintem az 1. és a 4. képen látható lányok a szépek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!