Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lelkileg ez nem nehez egy ido...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lelkileg ez nem nehez egy ido utan? Ferfiak?

Figyelt kérdés
Ha tobb eves teszem fel 5-6 eves parkapcsolatotokban szeretot tartatok nem nehez kontrollalni? Fokepp ha a szeretovel jobb, izgalmasabb a szex netalantan erzelmek is felbukkannak egy ido utan? Nem valtozik meg otthon a parotokkal a hangulatotok , viselkedesetek a szex es egyebek?
2019. márc. 25. 22:12
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mindjárt elkezdelek sajnálni...
2019. márc. 25. 22:42
 2/6 anonim ***** válasza:

Igaz a férjemnek nem szeretője volt(van?) hanem alkalmi, de teljesen kifordult magából az idő alatt.

Agresszív volt, csúnyán beszélt, ideges volt, dugdosta a telefonját, nem törődött velem..

Rajottem, de önszántából bevallotta.

2019. márc. 25. 23:28
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy meg nem tudom sajnálni az ilyen embert.. Neki kellett.
2019. márc. 25. 23:28
 4/6 anonim ***** válasza:
Az exemnek ugyan másfél év után lett szeretője, de az ő viselkedése megváltozott: agresszív lett, sokkal tovább maradt ébren, alig szexeltünk, megjelentek órák, amikkel nem tudott elszámolni. Másfél hét alatt rájöttem, mi van és kivel.
2019. márc. 25. 23:57
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Nyújtani kéne valamit ribik! Ja hogy az nehéz...
2019. márc. 26. 00:15
 6/6 anonim ***** válasza:
50%

Nem tudom, hogy belölem hiányzik-e valami vagy minden férfi ilyen, de nekem egy szikra büntudatom sem volt, pedig lett volna amiért, akkor lett volna igazán ha az akkori párom rájött volna a dolgaimra...de maga a félrekufirc nálam nem ok a büntudatra, így a hangulatomon sem látszik meg.

29f

2019. márc. 26. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!