Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a nők és férfiak akik bevállalják a szexkapcsolatot, lelkileg erősek vagy gyengék?
Jelen vannak itt érzelmek,vagy teljesen rejtve,illetve nincs is érzelem,vagy félnek a csalódástól?
Vagy ez csupán nyers szex?
Írjatok,mert el sem tudom ezt képzelni.-ha nem titok kort nemet is.
Hát aki gyengeségből választja ezt a felállást úgy sem fogja bevallani.
Nekem férfiként azért felel meg mert még nem voltam szerelmes',nem találtam meg az igazit talán,szexelni meg jó és ha a másik fél is így érez- miért ne?
Nem vagyok lelkizős típus,de néha jól esik ha bújik a partnerem például,de amúgy tényleg elég keményen a szexről szól ez az egész. 32F.
Azt hittem sosem leszek ilyenre képes, de egy komolyabb szerelmi csalódás, szakítás után az igények azért megmaradtak. Aztán összekaptam magam (szerelmi bánat idejében semmiképp se vállalj szexkapcsolatot!) Nem találtam azóta olyan fiút akire társként tudnék tekinteni, viszont tartok fent szexkapcsolatot egy sráccal, ő sem akar többet, én sem. El tudunk dumálgatni mint ismerősök, elvagyunk aztán mindenki megy a kis dolgára. Egyszerű, tiszta sor az egész. Benne nem csalódnék, mert nem is arra építettünk, hogy pár legyünk. Ha meg a szex jó, és nem bántunk vele senkit akkor miért is ne csináljuk?
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!