Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon miért azok a férfiak találnak meg, akik lelkileg bántalmaznak?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy ez amiatt van-e, hogy apám is lenézi a nőket, mert anyámmal sincsenek valami jóban. Volt egy barátom, akinek diplomája van, tanult. Amikor kérdeztem tőle, hogy ő mit tanult, mi a szakmája, akkor azt mondta, hogy nézzek utána az interneten. De más dolgokra is adott ilyen válaszokat. Nem vette figyelembe amit szerettem volna, mindig késett a találkákról is. Úgy éreztem mint ha az éreztette volna velem, hogy én semmit nem érek. Szakításkor is azt mondta, hogy én senkinek se kellek majd.2018. febr. 12. 11:38
1/6 anonim válasza:
Mert amilyen az apai minta otthon, ahhoz hasonló pasast fogsz választani tudat alatt. Ezzel azonosítod tudat alatt a szeretetet, amit apádtól láttál otthon...
2/6 anonim válasza:
Találkozol velem és megoldódik a probléma :D
3/6 anonim válasza:
Mert az összes nő ettől nedvesedik.
Nekem nem ilyen a természetem, nem tudom lenézni a nőket, egyenlő társként akarom őket kezelni az első randitól már. Most 29 vagyok és még szűz.
Egyik ismerősöm konkrétan az iszlám nézeteket isteníti a nőkkel szemben, hogy agyatlan rabszolgái a férfi népnek. Veri a barátnőit, ha valami nem tetszik neki éppen. A mostani csajával 3 éve van együtt, a csaj doktorandusz jogász másod diplomásként. És nem mellesleg nagyon is csinos nő!
4/6 anonim válasza:
Mert tipikus áldozat vagy és ezt vonzod be az életedbe.
Rendbe kell tenned magad és ne engedd, hogy bárki is lekezeljen , megalázzon stb
5/6 anonim válasza:
A lényeg, hogy ne hagyd magad! Tanulj verbális önvédelmet, és merd kimondani a negatív érzéseidet! Ne félj a haragodtól, mert Te is megteheted a (normális) beszólást, visszaszólást a másikkal szemben.
6/6 anonim válasza:
Nem "megtalálnak", hanem ezeket választod te. A kérdés, hogy ennek mi az oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!