Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ki szabta meg azt, hogy egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki szabta meg azt, hogy egy férfinak az esküvője előtt egy héttel nincs joga a legénybúcsúján azt tenni, amit szeretne?

Figyelt kérdés

Egész életében egy nővel lesz, mi elítélő van abban, ha utoljára kitombolja magát néhány nővel, és megvalósítja a legvadabb vágyait? Alap, hogy a feleségével tisztességesen akar bánni, tehát nyilván a házasság előtt kell megvalósítani a vágyait. Onnantól csak a feleségének él majd. Nem értem én ezt.

Valaki hazudik itt, de nagyon!

2019. márc. 25. 13:45
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
96%
Utolsó alatt a 6-ost értem, csak közben érkezett még válasz.
2019. márc. 25. 14:03
 12/23 anonim ***** válasza:
94%

Ilyenkor kellene "megszabni" a "jó haveroknak", hogy mi az ami neked belefér a legénybúcsúba és mi az, amit nem szeretnél. Pl. Én megtiltottam a lányoknak, hogy chippendale fiút hozzanak lánybúcsúra, mert ha megmerik lépni akkor otthagyom őket. Ennyi!

De olyat, aki így áll hozzá... Hát mint aki örülne is neki, hogy adódik ez az alkalom. Remélem a szegény lány sokkal előbb rájön, hogy mekkora patkányhoz készül hozzámenni, minthogy az esküvőhöz elérkezzetek... Szánalmas kisfiú.

2019. márc. 25. 14:04
 13/23 anonim ***** válasza:
97%

Milyen haver az olyan, aki "bűnbe vinné" a barátját, tudva hogy tönkreteheti a boldogságát?

És milyen vőlegény az olyan, aki ezt a "meglepetést" el is fogadná?

Fura, én még fiatal vagyok, házasság egyelőre még nincs kilátásban, de nem érzem hogy bármit is be kellene pótolni.

Nem az az emberi lét értelme, hogy fűvel-fával, amennyit csak lehet.

14/23 anonim ***** válasza:
98%
Ugye az sem zavar, ha a menyasszonyod kavar pár táncos fiúval a lánybúcsúztató alatt, hiszen ezentúl kénytelen lesz csak veled beérnie.
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Elképzelem, ahogy a menyasszonyt két izmos, jóképű pasi még utoljára jól kielégíti, mert utána már csak a férjével kell beérnie. Lehet, hogy már a nászéjszaka is csalódás lesz a két csődör után.
2019. márc. 25. 14:16
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Minek házasodik akkor? Gondolom, azt sem bánod, ha a menyasszonyod is kipróbál pár fiúcskát még utoljára. Nyilván az nem fér bele, az csak a leendő férjnek jár ugye?
2019. márc. 25. 14:22
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha úgy tervezed, hogy onnantól fogva a feleségeddel élsz csak szexuális életet - amit a leírtak alapján nem tartok túl valószínűnek, - akkor miért nem vele beszéled meg, hogy nektek mi fér bele, és mi nem az esküvő előtt?

Vagy ha vele már most nem tudsz őszinte lenni, ezért ezeket a háta mögött, a tudta és beleegyezése nélkül akarnád megélni, - magyarul, ha az ő érzései nem számítanak neked - akkor miért pont vad idegenek véleménye érdekel egy ilyen kérdésben?

Amúgy neked teljesen természetes lenne, ha a menyasszonyod barátnői által meghívott és kifizetett Chippendale srácokat leszopná a barátnőd, aztán még szexelne is velük egy jót, mert még szeretné kitombolni magát, megvalósítani a legvadabb vágyait, ha már kénytelen lesz élete hátralévő életét egyetlen férfival leélni?

2019. márc. 25. 14:25
 18/23 anonim ***** válasza:
6%
Mennyi itt az álszent ember... Egyébként meg halomra csalják az asszonyt otthon. Ha meg nem, hát csak azért nem mert még ahhoz is rondák és szerencsétlenek. 😂
2019. márc. 25. 14:34
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Senki

De ha x év alatt nem csaltad meg a kedvesed

Akkor van bőr a képeden pont a legénybúcsún...

Ez undorító..

Gondolom az asszony meg csak hímezzen a leány búcsún nehogy valaki beakasszon neki .. a végen még rá jönne hogy a másik pasinak jobb a farka mint a Tiéd ...

25N

2019. márc. 25. 14:36
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Hogy van az, hogy nekem férfiként sincs igényem valami szakadt (tőlem luxus is lehet) k.vára a legénybúcsúmon? Ennek szerintem csak azok számára kell erről szólnia, akik maguktól nem tudtak összeszedni egy olyan jó csajt, akihez az életüket hozzáteszik és a szánalmas házasságuk előtt befizetnek valami műnőre.
2019. márc. 25. 14:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!