Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki szabta meg azt, hogy egy férfinak az esküvője előtt egy héttel nincs joga a legénybúcsúján azt tenni, amit szeretne?
Egész életében egy nővel lesz, mi elítélő van abban, ha utoljára kitombolja magát néhány nővel, és megvalósítja a legvadabb vágyait? Alap, hogy a feleségével tisztességesen akar bánni, tehát nyilván a házasság előtt kell megvalósítani a vágyait. Onnantól csak a feleségének él majd. Nem értem én ezt.
Valaki hazudik itt, de nagyon!
Senki nem szabott meg semmit.
Viszont sajnálom a párod.
F36
Az erkölcs.
Nem mindenki monogám, ezt nem vitatja senki. De akkor minek házasodik meg?
Ne kösd le magad, vedd sorra a lányokat nyugdíjas korodig, senki nem fog elítélni, és nem is kell egy nővel leélni az életed.
Mi a hazugság? Azért nincs "joga", mert kapcsolatban él. Ha a nőjével megbeszélték, hogy nyitott a kapcsolat, akkor durr bele, egyéb esetben ez megcsalás.
Mondjuk alapból nem értem, aki így áll a házassághoz, az miért nősül meg.
Miért érzek a kérdésben provokatívságot?
Csak logikusan kell gondolni: Ha valaki úgy érzi, hogy még nem élte ki magát és még van X nő akivel leszeretne feküdni, akkor az még eljegyzést se akarjon, nem még házasságot. Persze ehhez agyilag fel kell nőni. Aki így gondolkodik mint te, ott elég nagy a baj!
Miért lenne provokatívság? Szted, ha rendeznek egy legénybúcsút a haverok, és titokban meghívnak egy luxusprostit viccből (öszsedobják rá a pénzt vagy 5-6-an úgy olcsóbb), akkor egy ifjú vőlegény miért ne próbálhatná utoljára ki? Sosem lesz ilyen lehetősége, te bele tudsz gondolni, mit érez ilyenkor egy férfi?
Áhh.. lépek innen, sziasztok..
OFF
Szoval az a terved hogy megcsalod a párod eskűvő elött.
Gratulalok nök hogy olyan jól választatok párt magatoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!