Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anális szex utáni fájdalom normális?
Figyelt kérdés
Tegnap reggel barátommal szexeltünk és ment popóba is. Akkor egy picit fájt de inkább élveztem. Viszont most nagyon fáj... baj lehet?2019. márc. 25. 08:14
1/6 anonim válasza:
Gondolom hogy csak bevágta neked minden előkészület nélkül. Sikosító,tágítás nélkül ne is csodálkozz.
Egy pár napig az még fájni fog,de még utána is nagydolognál.
2/6 A kérdező kommentje:
Nem igy volt ahogy irtad. Ujjazta tagitotta es hasznaltunk sikositot.
Irtam h kozben elveztem
2019. márc. 25. 08:26
4/6 anonim válasza:
Természetes, hogy fáj,nem arra lett kitalálva amire használjátok.
5/6 anonim válasza:
Ha mondjuk négy-öt nap múlva is fáj,akkor érdemes megmutatni orvosnak,vagy legalább megemliteni,hogy mi a helyzet..
Nekem olyan két napig érzékeny utána,azután már semmi baj nem szokott lenni.
6/6 anonim válasza:
Nem normális. Lehet h kijött az aranyered.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!