Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvesztettem a szüzességem, azóta minden alkalommal véreztem. Ez normális?
Figyelt kérdés
Elvesztettem a szüzességem és nagyon véreztem,ezért abbahagytuk hamar. Aztán egy hét múlva,mikor már nem véreztem,újra megpróbáltuk,ismét véreztem,de folytattuk,nagyon fájt. Harmadjára is megpróbáltuk pár héttel később,ismét vérzett és nagyon fájt. Ez normális,mit tegyek?2018. márc. 15. 20:05
1/3 anonim válasza:
A helyedben megkérdeznék egy nőgyógyászt 😐 igaz nekem az első is minimális vérrel volt, utána még pár alkalom kellemetlen volt de nem véreztem
2/3 anonim válasza:
Lehet, hogy csak az szokásosnál erősebb a szűzhártyád, és nem hajlandó több alkalom után sem teljesen szétmenni. De azért egy nőgyógyászati vizsgálat szerintem sem ártana.
3/3 anonim válasza:
Egyáltalán nem normális. Keress fel egy nőgyógyászt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!