Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok ti milyen technikákat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti milyen technikákat vettek be szopásnál, hogy mi fiúk jobban élvezzük?

Figyelt kérdés
Részletesen írjátok le mit csináltok. Kort írjatok.

2019. márc. 25. 01:14
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
0%
Ha te nem iszod meg a barátnőd pisijét, illetve nem eszed meg a kakiját, nem szereted igazán.
2019. márc. 25. 16:50
 22/31 anonim ***** válasza:
#21 ugye tudod, hogy most megmutattad mennyire ostoba és primitív lény vagy?
2019. márc. 25. 17:07
 23/31 anonim ***** válasza:

Nem, azt mutattam meg, hogy teljesen logikátlan, amit a kérdező állít. Ha nem szeretem a borsófőzeléket, akkor a párom kedvéért sem fogom szeretni. Ha szopni nem szeretek, a párom kedvéért sem fogom szeretni. Megcsinálhatom sóhajtozva, fintorogva, minél előbb túlesve rajta.

Az, hogy egy aktustól undorodom, nem jelenti azt, hogy a páromtól undorodom. Pl. kiráz a hideg, ha piszkálják a hajamat. Tök mindegy, ki csinálja, az ideg végigfut a hátamon. Ez nem jelenti azt, hogy a páromat nem szeretem.

2019. márc. 25. 17:12
 24/31 anonim ***** válasza:
Keress fel pszichológust, mert valami nem stimmel veled.
2019. márc. 25. 18:09
 25/31 anonim ***** válasza:
És szerinted ha elmegyek pszichológushoz, hogy nem szeretem az orális szexet, kezelni fog, vagy azt fogja mondani, hogy akkor ne csináljam?
2019. márc. 25. 18:11
 26/31 anonim ***** válasza:
Nem csak az orál miatt. Sok minden látszik az írásodból. Mondd el a pszichológusnak, hogy milyen gátlásaid vannak, mikor mit érzel, mitől undorodsz... Csak a saját érdekedben, meg persze a leendő férjedében.
2019. márc. 26. 00:36
 27/31 anonim ***** válasza:
55%

Olyan cuki ez, mikor idegen férfiak pénisze miatt aggódik mindenki.

Nem szeretem az orális szexet, ennyi a "bajom". Nem vagyok az egyedüli a földön.

A hajpiszkálás meg nálam olyan érzés, mint sokaknál az, amikor valaki végighúzza a körmét a táblán. Ezzel sem járnak az emberek pszichológushoz.

Mondjuk biztos kezelnének, ha odamennék, hogy a gyakorin egy ember világnézetének nem feleltem meg, mihez kezdjek így.

Te is elmehetnél, hogy "képzelje, doktor, van egy nő a gyakorin és nem hajlandó szopni!!!! Amúgy nem ismerem, de a férje farka érdekében remélem, kitátja szépen a száját, addig nem tudok rendesen aludni".

2019. márc. 26. 00:50
 28/31 anonim ***** válasza:

Össze vissza ugráltok a végletek között, ennyi besértődött felet, beszarok... Úgy kell csinálni, hogy mindkettőnek jó legyen. Igen, fontos, hogy élvezze a nő is, hiszen ez az élvezet átjön a hangokon és mozdulatokon, és az jólesően hat a férfira, mégjobban felperzseli. Ugyanakkor azt megtenni, hogy a nő csak úgy szop ahogy neki jó, és a férfinek meg valami hátráltató érzést kelt a farkán, akkor az meg önzőség. Meg lehet keresni az aranyközéputat, s ha nincs, előfordul, akkor sajnos nincs mit tenni. Türelemmel próbálkozzatok, ne siessétek el. Van, hogy lassan alakul ki az, amikor szavak nélkül is egymásra építkeztek, és taszítjátok egyre jobban egymást a szenvedély felé.

Csak egy példa, más téma. Kifliben csináltuk, elég fáradtan, nem tudtam elmenni. Hátrafordult, és azt mondta, olyan kéjes hangon, hogy hirtelen kétszeresére emelkedett a pulzusom:

"Tuszkold a fenekembe, és csinálj meg!"

Tettem oda gyors nedvesítőt, s lassan beékeltem, amikor besusszant, olyan kéjesen nyögött fel, hogy egyből betáraztam az egészet, és kb olyan hangot adtam ki, mint Woodman :D

Ennyit számíthat az interakció.

2019. márc. 26. 08:08
 29/31 anonim ***** válasza:
#27 ostoba cinika
2019. márc. 26. 10:47
 30/31 anonim ***** válasza:
#27 csak egyre jobban bebizonyítod, hogy kattant vagy. Mint láthatod, más is ostobának tart.
2019. márc. 26. 14:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!