Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti milyen technikákat vettek be szopásnál, hogy mi fiúk jobban élvezzük?
Nem, azt mutattam meg, hogy teljesen logikátlan, amit a kérdező állít. Ha nem szeretem a borsófőzeléket, akkor a párom kedvéért sem fogom szeretni. Ha szopni nem szeretek, a párom kedvéért sem fogom szeretni. Megcsinálhatom sóhajtozva, fintorogva, minél előbb túlesve rajta.
Az, hogy egy aktustól undorodom, nem jelenti azt, hogy a páromtól undorodom. Pl. kiráz a hideg, ha piszkálják a hajamat. Tök mindegy, ki csinálja, az ideg végigfut a hátamon. Ez nem jelenti azt, hogy a páromat nem szeretem.
Olyan cuki ez, mikor idegen férfiak pénisze miatt aggódik mindenki.
Nem szeretem az orális szexet, ennyi a "bajom". Nem vagyok az egyedüli a földön.
A hajpiszkálás meg nálam olyan érzés, mint sokaknál az, amikor valaki végighúzza a körmét a táblán. Ezzel sem járnak az emberek pszichológushoz.
Mondjuk biztos kezelnének, ha odamennék, hogy a gyakorin egy ember világnézetének nem feleltem meg, mihez kezdjek így.
Te is elmehetnél, hogy "képzelje, doktor, van egy nő a gyakorin és nem hajlandó szopni!!!! Amúgy nem ismerem, de a férje farka érdekében remélem, kitátja szépen a száját, addig nem tudok rendesen aludni".
Össze vissza ugráltok a végletek között, ennyi besértődött felet, beszarok... Úgy kell csinálni, hogy mindkettőnek jó legyen. Igen, fontos, hogy élvezze a nő is, hiszen ez az élvezet átjön a hangokon és mozdulatokon, és az jólesően hat a férfira, mégjobban felperzseli. Ugyanakkor azt megtenni, hogy a nő csak úgy szop ahogy neki jó, és a férfinek meg valami hátráltató érzést kelt a farkán, akkor az meg önzőség. Meg lehet keresni az aranyközéputat, s ha nincs, előfordul, akkor sajnos nincs mit tenni. Türelemmel próbálkozzatok, ne siessétek el. Van, hogy lassan alakul ki az, amikor szavak nélkül is egymásra építkeztek, és taszítjátok egyre jobban egymást a szenvedély felé.
Csak egy példa, más téma. Kifliben csináltuk, elég fáradtan, nem tudtam elmenni. Hátrafordult, és azt mondta, olyan kéjes hangon, hogy hirtelen kétszeresére emelkedett a pulzusom:
"Tuszkold a fenekembe, és csinálj meg!"
Tettem oda gyors nedvesítőt, s lassan beékeltem, amikor besusszant, olyan kéjesen nyögött fel, hogy egyből betáraztam az egészet, és kb olyan hangot adtam ki, mint Woodman :D
Ennyit számíthat az interakció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!