Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasiknak melyk a legjobb póz szopásnál?
A csajok hogy szeretnek szopni ami nekik is kényelmes?
A pasiknak melyk a legjobb? Nekem pl állva a legjobb és amikor a csaj elöttem térdel.Ha ágyon és fekve vagyok úgy nagyon nehezen megyek el.
Nekem úgy a legjobb, ha miután a meleg vízben eljátszadoztam a nővel, a kád két szélén négykézlábra állok, a nő ilyenkor ülve is tökéletesen hozzámfér, a szájával is, és a kezével is.
Másik kedvencem, ha az ágyban széttett lábbal térdelek, a nő pedig szemben velem fekszik, a könyökén támaszkodva.
Az is remek, ha az ágy szélén ülök, a nő pedig előttem térdel, vagy ül egy párnán, vagy egy alacsony zsámolyon.
Végül a negyedik, ha az ágyban hanyatt fekszem, a nő pedig szemben velem térdel az ágyon, előrehajolva.
Ezek egyike sem kényelmetlen a nő számára (azt hiszem), legalábbis mivel nekem 4-5 perc elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!