Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti milyen technikákat vettek be szopásnál, hogy mi fiúk jobban élvezzük?
Alapból 3 technika van
1) olyan, hogy többet ne legyen kedved kérni
2) ha mégis kéred, minél hamarabb eldurranj
3) "na, ugye jobb, mint amit az exed csinált?!" (Ez a kapcsolat elején van, vagy szülinapra/Karácsonyra) :D
"ha vákumot csinálok úgymond a számban"
Na hát nem tudom hogy az ilyen hülyeségek hol keletkeznek a (temporális kéregben??!), de az biztos hogy ettől már csak 1 dolog a rosszabb:
Ha ugyan ezt csóknál csinálják. Istenem!!! Régi traumáimat élem újra.
Kevesen vannak, akik tényleg jól tudnak pipázni, bármennyire büszkék is arra hogy szeretnek szopni.
#3 Kedves vagy, de azt ugye tudod, hogy a pasik is különböznek? Lehet, hogy neked nem lenne jó, ha finoman szivogatják szopás közben, más viszont megőrül érte. Lehet te meg azt hiszed profin nyalsz, de nekem amit csinálsz rossz lenne. Hidd el, 7 év alatt kitapasztaltam, hogy milyenek a párom reakciói, és ezt élvezi a legjobban. Sok technikát próbáltam már, mert fontos nekem, hogy neki is minél jobb legyen.
És a smárolós szivogatástól én is falra mászok.
Hetes...
A magad kedvéért orálozol ? Én azt hittem, hogy a szex két ember kölcsönös élvezetéért van, akiknek a másik élvezete ugyanolyan fontos, mint a saját kielégülés.
Akkor vegyél egy műf.szt, és azt is szopogathatod a saját élvezetedre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!