Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok ti milyen technikákat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti milyen technikákat vettek be szopásnál, hogy mi fiúk jobban élvezzük?

Figyelt kérdés
Részletesen írjátok le mit csináltok. Kort írjatok.

2019. márc. 25. 01:14
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
78%
Szeretem nezni kozben, hogy a ferfi mennyire elvezi, feltekinteni ra a farkaval a szamban biztos neki is kellemes latvany. Ezenkivul valtogatva picit beveszem vagy melytorok. Vagy szoktam alul erosebben szoritani es szopni es verni egyszerre. 18l
2019. márc. 25. 10:38
 12/31 anonim ***** válasza:
15%
#7 végre egy nő aki saját maga is élvezi ha adja az orált. Annyira gáz az összes nő aki csak azért szpik hogy a partnerének jó legyen. Olyan érzés van tőle mintha ez egyfajta szánalomból történne h neki nem jo de a faszinak jó legyen. Az a nő tud jól szpni mint a 7 es aki élvezi hogy fsz van a szájában. Ez ami ritka
2019. márc. 25. 11:01
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
#12 el vagy tévedve. A hetes csak akkor szopik, ha olyan kedve van, nem azért szopik, hogy jó legyen a pasinak, és nem érdekli, hogy jó-e a pasinak úgy, ahogy ő csinálja, vagy jó úgy, vagy nem szopik... Nehogymár ez legyen a jó... Egy szex akkor jó, ha a saját élvezetünk mellett a párunk élvezete is nagyon fontos. Engem kifejezetten izgat, mikor azt látom a páromon, hogy azt sem tudja hol van, annyira élvezi. Azért csinálom, mert neki jó, és ha neki jó nekem is jó, élvezem csinálni. De biztos velem van a baj... 😅
2019. márc. 25. 11:20
 14/31 A kérdező kommentje:
13-asnak igaza van. Szopásnál az a fontos, hogy a fiúnak a lehető legjobb legyen. Az a lány, aki nem a párja öröméért csinálja főleg, az önző. Nyalásnál meg az a fontos, hogy a lánynak legyen jó.
2019. márc. 25. 11:48
 15/31 anonim ***** válasza:
19%
Fogazok, és akkor nem kell többet csinálni. Ő élvezi, hogy nincs fog, én élvezem, hogy nem kell szopni, win-win.
2019. márc. 25. 14:50
 16/31 anonim ***** válasza:
15%
Ha a szopásnál a fiúnak az a legjobb, ha megfullaszt a pötsével, akkor tűrni kell, mert róla szól?
2019. márc. 25. 14:52
 17/31 anonim ***** válasza:
Nyilván olyan kereteken belül működik, ami mindkét félnek jó.
2019. márc. 25. 15:12
 18/31 A kérdező kommentje:
15-ös akkor te nr
2019. márc. 25. 15:31
 19/31 A kérdező kommentje:
15-ös akkor te nem is szereted igazán a fiúd, ha nem csinálod neki. 16-os nem kell tövig bekapni, bőven jó úgyis, ha nem az egész van a szádba.
2019. márc. 25. 15:38
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván nagyon fontos a kölcsönös odafigyelés, hogy jó legyen mindenkinek minden, ez az alap. De azért abban igaza van valamelyik előttem szólónak, hogy azért az a legjobb érzés, amikor azt látod, hogy a lány egyszerűen tényleg majd megőrül, hogy bekaphassa már, mert neki ez önmagában élvezet. És én is így vagyok a lánynak adott órákkal. A legfontosabb, hogy neki jó legyen, de egyszerűen csörög a nyálam, hogy érezhessék a tapintás át, ízét, vergődését alul. Nekem már ez szinte felér egy orgazmussal.
2019. márc. 25. 16:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!