Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért ilyenek a pasik? (Bővebb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyenek a pasik? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
Szinte minden pasi azt mondja, hogy ha ő csaj lenne agyon dugatná magát mindenkivel, akkor miért ítélik el azokat a lányokat, akik ezt csinálják?

2019. márc. 24. 17:16
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem minden pasi mondja ezt.
2019. márc. 24. 17:17
 2/10 anonim ***** válasza:
Ne általánosíts én megértelek!
2019. márc. 24. 17:20
 3/10 anonim ***** válasza:
Én például leszbi lennék.
2019. márc. 24. 17:20
 4/10 anonim ***** válasza:

Kettős mérce. De nem csak a pasik részéről, a legtöbb nő is r.bancnak gondolja azt a nőt aki sok pasival fekszik le míg pasiknál ha ezt csinálja egy haverod még kicsit fel is nézel rá, hogy ő aztán tud élni.

Amúgy meg ha neked erre van igényed akkor csináld és tegyél rá ki mit gondol.

2019. márc. 24. 17:24
 5/10 anonim ***** válasza:
53%

Azért mondták, hogy biztassanak arra, hogy velük is dugj.

Te azt hitted, hogy komolyan mondjak?😂

Következő életedben legyél kicsit kevésbé naiv.

2019. márc. 24. 18:08
 6/10 anonim ***** válasza:

Ez a kérdés csak provokáció. Mellesleg engem nem érdekelne hogy hány faszt szopott a csaj előttem, vagy hány dákót ült meg (egészséges keretek közt )

Fontos hogy miért tette. Illetve ami fontosabb:

MILYEN BETEGSÉGEKET SZEDETT ÖSSZE.

2019. márc. 24. 18:17
 7/10 anonim ***** válasza:

mert az egoistáknak mindent szabad, másoknak meg csak azt amit ők megengednek.

eszerint működnek. az egójuk pedig az önbizalomhiány kompenzálásával egyenesen arányosan aktív.

2019. márc. 24. 18:26
 8/10 anonim ***** válasza:

Egyetértek a 4-es válaszolóval.

Nő létemre sztem is ribizlis ha egy csajnak nincs tartása és bárkivel lefekszik, míg egy pasinál(aki megválogatja, de mégis sok nővel lefekszik) az vonzóvá válik, és tapasztaltabb, rosszfiús a szememben.

2019. márc. 24. 20:51
 9/10 anonim ***** válasza:

Azért mert a következetes, korrekt és egyenlő felfogás nem erőssége a közgondolkodásnak.

Az emberi irigység pedig komoly teher. Minden férfira irigy a másik férfi akinek jut egy jó csaj. Ez frusztrációt okoz ami megbélyegző verbális agresszióba torkollik.

Ez amúgy nem helyes de sajna jelenleg így működik a világ.

2019. márc. 24. 21:35
 10/10 anonim ***** válasza:
Hát ezen már én is gondolkodtam. Nőként is így gondolom hogy ribizlis ha vlki túl sok pasival volt. Ami azért vicces mert én sem voltam túl kevéssel. De az oltári túlzás lenne h bárkivel. Csak akihez vonzódom. Nem csak testileg, szellemileg is. Ennek meg van mondjuk az átka, de hát egy eletem van. Miért ne szexelnék azzal aki eppen vágyamnak a tárgya? Jah..mert ribis..na ez akkor pont nem jut eszembe. Hát nehogymár...
2019. márc. 25. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!