Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, nektek mennyire kiábránditó a narancsbőr illetve a stria szex közben?
Attól függ hogy hol és amúgy nem
Ezzel kapcsolatban az egyetlen ami kiábrándító az az ha a nő non stop ezen pörög és megöli a hangulatot.
Ha ő nem figyel erre akkor én se
Én alapból vékony,sportos alkat vagyok mégis van narancsbőr a combomon.
Nem sok,de azért engem zavar.
De egyelőre még nem találtam rá megoldást sajnos!
Nőként láttam 50 kilós lányt narancsbőrösen..
De tudod a való életben nincs photoshop
Se filter ..
Nagyon ritka az a nő akinek nincs narancsbőr
N
A p|nádat dugjuk szex közben, nem a combodat.
Az is narancsbőrös, vagy az lucskos?
Itt most jönnek a pasik ilyen hülye dumákkal hogy a p.inádat dugjuk nem a combodat meg hogy ezzel a nő megöli a hangulatot..
De kicsit nèzzetek màr magatokba. Ti nem ugyanezt teszitek a farok mèrettel?
Mi nők le se sz.arjuk, èszre se vesszük hogy most 14 vagy 16 cm, de ti pörögtök rajta és megölitek a hangulatot.
Igen tudom ilyenkor jön hogy na de hàt az nem ugyanaz mert a farok mèret lènyeges szex szempontjáb....NEM!!!!!!
A nők többsègènek nincs, megismètlem NINCS hüvelyi orgazmusa, de ha lenne, azt egy ujjal is el lehet èrni... ami nem 30 centis...
Mègis mindennap itt picsogtok ezért a hülyesègèrt...
ma 08:23
Azért tisztelet a kivételnek. :D
Én sosem sírtam a farkam miatt mert van elég.
Sőt tudom magamról hogy nagyjából mi az ideálom így megtehetem hogy azt mondjam hogy nem érdekel a narancsbőr a lány combján :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!