Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, nektek mennyire kiábránditó a narancsbőr illetve a stria szex közben?
Figyelt kérdés
2019. márc. 23. 07:32
21/29 anonim válasza:
Én a gyerekzáras holmikkal szenvedek, a befőttes üveg meg az uborkás üveget simán kinyitom... Senki sem tökéletes :D
22/29 anonim válasza:
23:
“Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.”
😂
23/29 anonim válasza:
ma 09:40
De elmúltam már 18 csak sz**patnak a gyártók a gyerekzárral :D
24/29 anonim válasza:
Ti milyen gyerekzàrról beszéltek, ez minden csak nem a kérdésről szól
25/29 anonim válasza:
Nem a női dúlás-fúlást kell kezelni hanem a befőttes üveget... :D
26/29 anonim válasza:
Egyáltalán nem zavar! Ha szeretem akkor ezek nem okoznak gondot!
Az a vicc, hogy a gyerekzár csak egyes felnőtteknek okoz gondot. A gyerekek röhögve kinyítják!
27/29 anonim válasza:
“Nem a női dúlás-fúlást kell kezelni hanem a befőttes üveget... :D”
Nézd el nekem, de a nőt szívesebben, mint a befőttes üveget ; )
28/29 anonim válasza:
őszintén észre sem veszem őket! nem mondom hogy huu de kívánatos de emberek vagyunk nem ettől nem fogom kívánni őt de ha annyira zavar akkor tüntesd el őket
29/29 anonim válasza:
A mértékétől függ. Van képed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!