Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vegyem rá hogy kinyaljon?
En ugy szoktam hogy leveszem a bugyim és az arcára ülök es addig fel nem állok amig el nem elveztem 4szer minimum
24 l
14. 33-nak.
Egyszer megfojtod szegényt.
Nem folytom én meg nem egy viziló vagyok :)
Inkább ugy mondom hogy felé guggolok :)
Behatolással minden alkalommal el tud vinni? Ha nem, akkor tudasd vele, hogy úgy maradtál, és hogy ez neked baj. Ha még azt is elmondod, hogy vágysz a nyelvére, alig hiszem, hogy ellen tudna állni. Egy normális fiú számára fontos, hogy a lány elélvezzen tőle, és miért ne lenne ő is normális?
Ahogyan a #3 mondja, az a helyzet igazán kényelmes, de ha neked közben jólesik az ujjazás is, akkor feküdj hanyatt, és a barátod vagy oldalról közelítsen, vagy fektesse az állát a tenyerébe, akkor mindenhez hozzáfér. ;-)
Ha magától nem csinálja és nem is kéri, akkor szerintem sehogy....
Én így bevállalnálak ismeretlenül és fényesre nyalnálak... Nem is értem a dolgot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!