Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmmel mit tegyek ha állandóan kívánja a szexet?
Szóval a barátnőmmel egy jó ideje együtt vagyunk.Ha úgy van állandóan szexelne. Mondja nekem hogy orálisan is kielégítene, és szívesen kipróbálná az anális szexet. Nem azért nem teszem ezt vele mert nem szeretem meg nem kívánom, sőt nagyon is szép, karcsú lány hanem úgy vagyok vele hogy nem akarom "megszégyeníteni" tehát most arra gondolok hogy ez nekem olyan rosszul esne mintha őt kihasználnám mint egy .... Autó vezetés közben is ki akar elégetni néha kézzel néha orálisan, de sose hagyom neki, volt hogy elmentünk a szüleimnél , egy egybe ruhát vett fel ami alig takarta a fenekét mondtam is neki hogy kicsit kihívó de azt mondta hogy meleg van stb mondom jó, erre amikor ott vagyunk a szüleimnél beböki hogy nincs rajta bugyi és annyira kíván engem.
Elsősorban a nőktől kérdezném,hogy mit mondjak neki? Hogy beszéljük meg? És nem akarok olyan kommenteket látni hogy szoptasd le meg ilyenek, én nagyon szeretem őt és bármit megtennék érte.
Ha munka mellett napi min. 1 megvan, akkor lehet, hogy a nő enyhén nimfo/erotomán, de mindenképpen szexmániás.
Érez kielégülést az aktusnál? mert a nimfok nem.
A nimfoknál nem az a kéréds, hogy évezi -e hanem, hogy ki tud -e elégülni. Hiába élvezik, és elélveznek, attól még nem elégülnek ki. És emiatt újra-és újra kivánják az aktust. ez egy ilyen betegség fajta. Érdemes utána nézni.
Amúgy meg mindenki írja, hogy fúúú de jó......de hosszabb távon ez tud teher is lenni. Nem egy olyat olvastam, hogy valaki ezért szakított a nővel. És ez nem jelent pipotyaságot, csak realitást.
Nem, dehogy.
Illetve tud az lenni (torok- és szájba b.a.szás), de akkor pont az az élvezetes benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!