Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak a barátnőmmel, mert állandóan magát fotózza?
Instagramra szórja kifelé a képeket milliószám, és ami rosszabb: szelfibotot használ. próbáltam már lebeszélni erről, meg felnyitni a szemét, de hajthatatlan.
Én meg ezt a szintű önimádatot nem bírom
Azért csinálja,hogy dicsérjék, hogy növelje az egoját. Nem önbizalmát , mert azt ezzel nem lehet, Ezekkel a dolgokkal csak az EGO-t lehet. Van kis különbség.
Én is van, hogy csinálok magamról képeket, nekem is van instagramom, nagy részük tájkép, állatok, stb.. néha 1-1 selfie, de amit a legtöbb lány csinál instán, hogy az oldala csak magával van tele, az szerintem elárulja többnyire, milyen az adott ember:)
20L
Nekem mindegy, hogy mit csinálsz. Dönts jól.
Szerény személyem nem érezné magát jól egy olyan ember mellett, aki ennyi visszaigazolást vár a külvilágtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!