Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ti megmondanátok a szexpajtitoknak (akivel még csak 2x voltatok), hogy most nem alkalmas mert megvan a menzeszetek?
Figyelt kérdés
Mondta hogy találkozzunk a napokban, de nekem épp megvan.
Megmondjam neki az igazat? Ez illúzióromboló?
Vagy találjak ki mást, elfoglalt vagyok most stb? Csak nem akarom hogy azt higyje lerázom, vagy nem akarok talalkozni vele.
2019. márc. 22. 15:46
11/18 Fiatallányka válasza:
Én mindig elmondtam Neki, semmi gond nem volt belőle. Sőt egy fél év elteltével már jobban tudta,mint én hogy melyik az a bizonyos hét.
12/18 anonim válasza:
Hát nem tudom, nálatok hogy van, de gimiben a lányok, akikkel jóban vagyok mindig nyíltan beszélnek nekem az ilyenről, és jól is esik bizalmi szempontból. Meg persze ehhez igazítjuk a szexet is. 19/F
13/18 anonim válasza:
1es vagyok.
Nem azt mondom h illúzióromboló, hanem hogy magánügy. Ez egy friss nem-is-kapcsolat. Nincs köze hozzá.
14/18 anonim válasza:
Nahát! Neklem is megvan! Épp most találtam meg!
15/18 Yskirde válasza:
Szerintem annyi időt igazàn kilehet bírni dugás nélkül, ahogy az átlag emberek😂 Mondd el neki, szopni attól tudsz és amúgy is teljesen normàlis dolog. Ha nem egy kisfiú akkor nem zavarja
16/18 anonim válasza:
Szerintem elmondhatod, nincs benne semmi , teljesen természetes dolog.
17/18 anonim válasza:
Felnőtt nő vagy, ha szexelni tudsz vele, miért olyan nehéz megmondani ezt?
És, hahó, emberek, miért lenne kötelező szexelni (vaginálisan, orálisan, análisan) ilyenkor? Azt az 1 hetet nem lehet kibírni? Egyébként is nem a szexrabszolgája vagy, aki akkor ugrik, amikor ő füttyent.
18/18 anonim válasza:
# 17, te normális vagy??? Szexelj akkor te csak havi 3 hetet. Úristen bmeg. Miért vonjam magamtól az élvezetet?? Nehogy már vérzek is és még ne is szexeljek?? Ritka idióta felfogásod van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!