Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ti megmondanátok a szexpajtitoknak (akivel még csak 2x voltatok), hogy most nem alkalmas mert megvan a menzeszetek?
Mondta hogy találkozzunk a napokban, de nekem épp megvan.
Megmondjam neki az igazat? Ez illúzióromboló?
Vagy találjak ki mást, elfoglalt vagyok most stb? Csak nem akarom hogy azt higyje lerázom, vagy nem akarok talalkozni vele.
Igen. Miért ne mondanám meg?
A Menstruálció is egy természetes dolog ...
Pl ha beteg vagy rajtad a hígfosás azt is elmondod nem ? Mert akkor se tudsz szexelni...
Most csak vérzésed van.
Attól még leszopni leszophatod..
Vagy rakj be tampont vagy intim kételyt és óvatosan csináljátok popsiba...
De az orált és a kézimunkát is díjazzák a pasik...
25N
Igen.
Én a páromnak is megmondom ha megvan, vagy ha nincs kedvem szexelni :D
“Pl ha rajtad a hígfosás azt is elmondod nem?”
Én köszi, megvagyok enélkül az info nélkül. A fene se akarja, hogy a legközelebbi tali közben beugorjon eza kép.
A mensest viszont sztem nyugodtan el lehet mondani, abban semmi undorító nincs.
F.
Én simán megmondtam a szexpartneremnek, hogy éppen megvan...most komolyan, ebben mi a szégyellnivaló? :D ahogy az egyik válaszoló írta, ez egy teljesen természetes dolog. Ebben mi lenne az illúzióromboló? A pasik ezt tudják kezelni, hiszen tisztában vannak vele, hogy, hogy egy nő memstruál. Lehet neki nem is jelent gondot és így is szexelne veled.
Csak ne legyél már ennyire éretlen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!