Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm egy másik pasinál van éppen. Mit csináljak?
"Csak nem gondolom hogy a tulajdonom lenne, azt csinál amit akar."
Ejha, ehhez hasonló kommenteket már olvastam itt gyakorin a közelmúltban. Pár itteni emberke szerint csak a hülye emberek korlátozzák be a partnerüket, és nem engedik hogy rajtuk kívül mással is legyenek. :D Én megértem ezt a fajta világnézetet, de eskü, a Vikingek jutnak eszembe ilyenkor mindig. Lehet rendben van ahogyan gondolkodsz, csak picit rossz időben születtél. Akkor nektek nem kapcsolatban kellene lennetek, hanem pl. barátság extrákkal. Az pont arról szól, hogy nem tartozik csak hozzád az adott partner, hanem olyan mint egy rendes barátság, csak intimitás is van időnként vagy sűrűn. De ez minden ami köztetek van, csak nem kapcsolat az biztos.
Micsoda? 3 évig a kedvenc kajádat is megunod? Valami ilyesmit mondott ugye? Már elfelejtettem de mind1 a lényeg, hogy kijött a foga fehérje. 3 év egyáltalán nem sok. Ez a szintű szabad elvűség neked nem jön be... nem lesz hosszú életű ez a kapcsolat.
Az ember genetikailag nincs kódolva hűségre. Ez csak egy döntés. A szerető szívű emberek döntése.
Ennyit tudok mondani neked. A többit majd tudod. Rendezd el a gondolataidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!