Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti örülnétek Valentin-napra egy nyakláncnak amin egy félbetört szív van, és az egyik fele a csajnál van, a másik meg a pasinál? 13/L
Őszinte legyek? Ekkora hülyeséget még az életemben nem hallottam... Majd pont egy pasi hord egy fél szívet a nyakában? Tisztára férfias... -.-"
Hagyjad ezeket az idióta ajándékokat, mert ha fel is veszi azt se azért mert tetszik neki. Ami még ilyen.. és talán elviselhető, legalábbis a barátom a 25 éves fejével azt mondta, egy lakat rendes vasláncon nála, nálam meg egy kulcs. De még ebbe sem mennék bele nagyon.
18L
#2-s :D
Lehet otthon van betegen mint én :D
giccs... és ez max a lányoknak cuki/romantikus, egy fiúnak tök gáz
24/n
Ilyet sokan csinálnak! miért ne??? egyáltalán nem férfiasság kérdése.... am is a mai pasik aztán nem olyan húúú, de férfiasak:DD
am én vettem ilyet az exemnek, de nem örült neki... aztán meg azt mondta, h arra jó neki ez a nyaklánc, h levakarja magáról a többi húúú, de sok csajt, akik ráakaszkodnak.... aha, aha, mintha olyan népszerű lett volna:D
6# ne vegyel minden ferfit egy kalap ala, igazz, a fiuk 70%a eldeformalodik divatmajom mert diszkopatkanya, de azert vannak meg ferfiak is :)
22/Ferfi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!