Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik járnak szerintetek, hogyan szokás/illik/kell buliba menni, együtt vagy nem baj ha külön (a másik nincs ott)?
Mennyire jogos ha az egyik fél (a fiú) kiakad azon, hogy a másik meg se hívja egy buliba? És mennyire jogos bizonyos szintű bizalmatlanság ezek után +az után hogy előzőleg több alkalommal is megpróbálják lerázni?
lány:18
fiú:20
kapcsolat: 9 hónapja
buli: hajnalig tartó disco
Szerintem nem jogos ezen kiakadni. Mi is szoktunk külön menni a párommal, és egy csajos estére vagy zártkörű bulira értelemszerűen nem hívom el. Ahogy ő se engem.
Persze nyilván szívesen megyünk együtt is bulizni. De nem dől össze a világ, ha időnként mégis inkább külön tesszük.
Gondolom ez bizalmi probléma miatt vetődött fel, hogy aki külön megy az talán megcsalóvá válik.
Részemről ilyen aggály nincs. Ha jóban vagyok azzal a társasággal, akikkel a barátom megy valahova, akkor megyek, ha épp nincs hangulatom hozzájuk, vagy a programhoz, akkor nem megyek, csak azért, hogy együtt legyünk folyton. És fordítva is így van, szerintem ez a normális.
Szerintem ezt azért eléggé túlspilázod. Valamilyen okból most nem veled akart bulizni, nagy ügy. Ha discoba vágysz, emeld fel a popód és menj el. Felnőtt ember vagy, menni fog a barátnőd nélkül is.
Azt mondd meg inkább, hogy jön ide a bizalmatlanság?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!