Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtudtam, hogy a barátnőm, akivel már 4 éve vagyunk együtt, egy másik pasinál próbálkozik. nagyon szeretem és nem akarom elveszíteni. mit tehetnék hogy ne veszítsem el?
Figyelt kérdés
még gimiben ismertem meg,
úgy gondolom hogy 4 év sok idő, ennyi idő alatt ellaposodhat a kapcsolat és 20 évesen még nyilvánvaló volt hogy előbb-utóbb valamelyikőnknek megtetszik valaki más is, viszont én szeretném visszaszerezni a szerelmét
2017. jún. 17. 18:33
1/25 anonim válasza:
Nem szeretnem elvenni a kedved,de szerintem halott ügy, főleg hogy ennyi idősek vagytok.. :(
2/25 A kérdező kommentje:
nem tudom elképzelni nélküle az életem, félek hogy nem találok még egy ilyen szép és aranyos lányt
2017. jún. 17. 18:39
3/25 anonim válasza:
Legyen benned tartás, és ne alázd meg magad azzal hogy olyan ember után mész aki láthatóan már nem szeret:)
4/25 A kérdező kommentje:
igen, tudom hogy igazatok van, de beleszakadna a szívem.
az egyetlen kiútnak azt látom ha találok valakit aki "pótolja"
de ez szinte lehetetlen, nem vagyok valami vonzó
2017. jún. 17. 18:54
5/25 anonim válasza:
Akkor tedd fel magadnak a kérdést, olyan kapcsolatba akarsz lenni, illetve tudnál közbe boldog lenni, ahol tudod hogy a partnered más után vágyakozok? Előbb utóbb sajnos megcsal, most lépj ki büszkén.. vagyis én igy tenném:D
6/25 A kérdező kommentje:
akkor viszont szeretném neki "viszonozni" amit tett
2017. jún. 17. 19:14
7/25 Költőnő? válasza:
És miért is kötelező kapcsolatban lenned?
8/25 A kérdező kommentje:
nincsenek barátaim, rokonaimra sem számíthatok és a barátnőm pótolt mindenkit
2017. jún. 17. 19:32
9/25 anonim válasza:
Ne legyél már ilyen puding...
Ha valaki menni akar akkor az had menjen.Mit tegyél?Segits neki feladni a kabátot,köszönj el tőle azt had menjen...
Fiatal vagy,van még rajta kivül millió nő...ne legyél már ennyire tejbetök.
Jön a nyár,bulizz,csajozz éld az életed..az ilyen ribiket meg hagyd a francba.Majd lesz normális :)
10/25 A kérdező kommentje:
barátok híján hogyan bulizzak?
2017. jún. 17. 19:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!