Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtudtam, hogy a barátnőm, akivel már 4 éve vagyunk együtt, egy másik pasinál próbálkozik. nagyon szeretem és nem akarom elveszíteni. mit tehetnék hogy ne veszítsem el?
Figyelt kérdés
még gimiben ismertem meg,
úgy gondolom hogy 4 év sok idő, ennyi idő alatt ellaposodhat a kapcsolat és 20 évesen még nyilvánvaló volt hogy előbb-utóbb valamelyikőnknek megtetszik valaki más is, viszont én szeretném visszaszerezni a szerelmét
2017. jún. 17. 18:33
11/25 anonim válasza:
Ne haragudj kérdező, de már jó páran írták, mégis mindig ugyanazt fújod. Te nem segítséget vagy választ vársz tőlünk, te most csak sajnáltatni és a sebeid nyalogatni akarod. A barátnőd nem fogod elveszteni, mert már rég elvesztetted. Nem mindig a feltétel nélküli szeretet ami kell, a pincsi kutyás körbeugrálás meg kimondottan káros.
12/25 Költőnő? válasza:
De akkor ezt így vágod ugye, hogy kapcsolatfüggő vagy?
13/25 A kérdező kommentje:
igen, sajnos
mit tehetek ez ellen?
2017. jún. 17. 21:00
14/25 anonim válasza:
Honnan tudtad meg? Másoktól hallottad vagy te jöttél rá?
Ha mások mondták azzal nem kell foglalkozni, ha lebukott akkor csak azt tudom tanácsolni mint a többiek.
15/25 A kérdező kommentje:
lebukott
2017. jún. 17. 21:48
16/25 acelsziv válasza:
És mivel indokolta? Nem hozott összfüggésbe téged egy meztelen csigával véletlenül?
17/25 anonim válasza:
Már elveszítetted. Szerintem hagyd, 4 év nem rövid, de nem is sok. Hagyd, engedd el, ha dolgotok van egymással, majd visszatér erőltetés nélkül, ha ennyi volt, akkor meg add meg magatoknak az esélyt, hogy megtaláljátok a hozzátok illő partnert mindketten, és ne húzzátok egymás idejét tovább.
18/25 anonim válasza:
Lehet, hogy már meg is dugta. :/
19/25 anonim válasza:
Én a helyedbe rendelnék egypizzát, megnéznék egy jó filmet, és aludnék egy jót, aztán másnap meló van, a megélhetése általába leköti az embert, ha meg hazamész, szívj el egy cigit, igyál egy sört, nézd meg a naplementét.
20/25 Költőnő? válasza:
Hát a neten bőven van irodalma. Gúgli a barátod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!