Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik nem próbálkozik többet? A fiúk olyan lánynál, akinek párja van (nem férje), vagy a lányok egy olyan pasinál, akinek szintén párja van? Ha mind a kettő a maga nemében hasonlóan néz ki, mint a másik a maga nemében.
Figyelt kérdés
2014. jan. 12. 16:47
1/5 anonim válasza:
Magamból kiindulva, eddig 1x próbálkoztam olyan lánynál, akinek pasija volt.
Viszont mikor nekem volt barátnőm, többször is próbálkoztak nálam csajok.
(Ez csupán személyes tapasztalat!)
2/5 anonim válasza:
Én nem próbálkozok olyan lánynál, akinek barátja van, tiszteletben tartom a dolgokat, nem akarok 2 ember közé állni! Nemrég próbálkoztam egy ilyen lánynál, de csak azért mert nem tudtam, hogy van barátja. Amúgy ha lenne barátnőm, hiába próbálkozna nálam egy mégszebb nő, nem érdekelne, mert én alapból hűséges típus vagyok!
3/5 anonim válasza:
szerintem a csajok a foglalt pasiknál, mert a pasik képesek megcsalni a párjukat...persze csak ha nem szeretik igazán...Az ilyen fiúknál probálkozni se kell mert ok probálkoznak nálad, azt mondják hogy nincs itt a csajom, amirol nem tud az nem fáj neki...A foglalt csajokat szerintem nehezebb elcsábítani mert a lányok hamarabb lesznek szerelmesek
4/5 anonim válasza:
17:42
"mert a pasik képesek megcsalni a párjukat"
Mert a nők ugye nem? ők szentek!
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__52..
5/5 anonim válasza:
de a fiúk gyakrabban, a csajok jobban kotodnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!