Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy érezhetném magam férfinak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy érezhetném magam férfinak ezek mellett?

Figyelt kérdés
Mindenki gigantikus méretekkel dobálózik, a válaszok alapján már kb az összes lány volt 20-22 centis farokkal itt, ami alapból statisztikailag lehetetlen, és a srácok is tolják a gigantikus lompost. Olyan szinten vált státuszszimbólummá a nagy farok, hogy az én átlagosnál kisebb szerszámommal fizikai képtelenség nem onbizalomhianyosnak lenni, az pedig tönkreteszi az életet. Nem is értem ezt a helyzetet igazából, de rohadtul szánalmasnak érzem magam XD

2019. márc. 21. 07:25
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:

Én tökéletesen megértelek.

Borzasztó hogy olyan miatt kerülünk behozhatatlan hátrányba amiről nem tehetünk és nem is javithatunk rajta.

Kb mintha egy mozgássérült indul egy sima futóversenyen.

2019. márc. 21. 11:42
 32/40 A kérdező kommentje:
Ez egy jó hasonlat, tetszik.
2019. márc. 21. 11:45
 33/40 anonim ***** válasza:

"tisztában vagyok az átlaggal és az interneten terjedő általános hazudozassal, viszont ettől függetlenül ez egy kegyetlen és frusztráló nyomás"

szóval tisztában vagy azzal, hogy hazugságot olvasol és mégis kegyetlen és frusztráció?!?!?!

Hát ennyi tartás és gerinc nincs benned, hogy egy általad ismert HAZUGSÁG is képes rávenni arra, hogy sírva menekülj?!?! Legyen már tartásod!

2019. márc. 21. 11:52
 34/40 A kérdező kommentje:
Nem hiszem el, hogy komolyan ezt is magyarázni kell. Igen, frusztráló, mivel ez egy iszonyatosan erős külső társadalmi nyomás, ami óhatatlanul megfelelési kényszert vált ki. Ezért hazudnak mások is, egyszerűen feljebb akarnak kerülni hierarchiában, és mivel ez a férfiasság értékmérője, szinte mindent kivált. Igen, ez frusztráló, ha az érzelmi intelligenciád nem egy fadarabéval vetekszik. Egyébként melyikbsorban írtam, hogy menekülök bármi elől? Istenem. Hát téged feszít a düh, azért vagy agresszív, nem engem.
2019. márc. 21. 11:56
 35/40 anonim ***** válasza:
Házrány te miről beszélsz?? Komolyan a legroszabb hogy sajnáltatjátok magatokat de ha már a toloszekes hasonlátnál vagyunk , ne rendes futo versenyen indulj ha nem ott ahol egyenlő esélyekkel indulsz, vagyis keress valami elhanyagolt csúnya lányt annak m1 mekkora neked csak legyen valakije kb ez a hasonlatod , ti pasik bálnát csináltok a guppi bol de komolyan
2019. márc. 21. 12:18
 36/40 anonim ***** válasza:

#35 a csúnyább lányok se hülyék,ők is a tutit keresik.

Meg nagyon sok csúnyább lány úgy adja elő magát mint valami playboy lány, csak mert ki van sminkelve meg márkás ruhább riszálja magát....

2019. márc. 21. 12:47
 37/40 anonim ***** válasza:
Megtalálta egymást a két kisfarkú. Ketten már kitesztek egy férfit! XD
2019. márc. 21. 17:32
 38/40 A kérdező kommentje:
Igaz, szerencsére megnyugtat a tudat, hogy egy havi fizetésem annyi, amennyit te még életedben nem láttál egyben :)
2019. márc. 21. 19:03
 39/40 anonim ***** válasza:
Dugd fel a nőknek, hátha akkor éreznek valamit. :D
2019. márc. 22. 09:14
 40/40 anonim ***** válasza:

Ez baromság!!!

A lényeg, hogy tudd használni s tudd mi kell a másikank!!!

Mert lehet valakinek nagy farka, ha épp önző vagy lusta vagy egyáltalán fingja sincs arról, hogy hogyan is kell igazán kielégíteni egy nőt 🙄🤷‍♀️

2019. aug. 2. 00:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!