Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érezhetném magam férfinak ezek mellett?
Nekem 20 centis a farkam és kapásból csak a baj van vele.
Nem engedhetem el magam a feleségemmel, mert fájdalmat okozok neki. Hátulról kb szökőévente csináljuk mert hiába az előkészítés, 2 perc után már nem bírja tovább. Nem csak vele volt így, korábbi barátnőkkel is. Mindig a kutyapóz volt a legrosszabb, állandóan ott kell lenni fejben hogy most nehogy túltoljam vagy elragadjon a hév. 15 év alatt kettő db nővel voltam, akik passzoltak hozzám etéren. Én nem látom azt az óriási előnyt a 20 centis farokkal.
Mint a nők óriási mellekkel, a férfi azt hiszi hogy húdejó nekik, közben meg cipelni kell a terhet, idővel vagy gyerekvállalás után a földig fognak lógni, a férfiak meg kapásból azt hiszik, hogy nagy mell = azonnal lefekszem veled. Micsoda leányálom!
Viszont a stílusodat elnézve itt nem a farokkal lesz a gond. Persze ez itt a noname gyakori ahol lehet prosztózni, a stílusodhoz pontosan illenek a válaszok is. Azt írod nem zavar az átlagos méreted, mégis úgy hisztizel miatta és úgy véded a mundért, mint akit nagyon érdekel. 15 centis a farkad, szokd meg. Másnak 25 centis. Vagy hol itt a limit? Az 5 centivel irigykedjünk a 7 centire, héttel a 10-re és így tovább? De hol itt a nő a képben? Mert a faroktémán kívül nem nagyon beszéltél másról.
De mégis: lenézed a közmunkásokat.
Ha neked ez a mérték, nem vagy férfi és a nőknek a nagyobb farok kell. Ezt akarod hallani, ezt kapod. Sosem leszel elég, mindig arra az exére fog gondolni az aktuális nőd, aki rendesen ki tudta elégíteni a nagy farkával, te meg harangozhatsz benne utána. Majd színlel. Ezt sose felejtsd el, 21 centi alatt a férfi nem is ember.
"általános vélekedés"
Szerinted és a még néhány idióta szerint. Sok sikert a kis farokhoz, kutyába tökéletes lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!