Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy érezhetném magam férfinak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy érezhetném magam férfinak ezek mellett?

Figyelt kérdés
Mindenki gigantikus méretekkel dobálózik, a válaszok alapján már kb az összes lány volt 20-22 centis farokkal itt, ami alapból statisztikailag lehetetlen, és a srácok is tolják a gigantikus lompost. Olyan szinten vált státuszszimbólummá a nagy farok, hogy az én átlagosnál kisebb szerszámommal fizikai képtelenség nem onbizalomhianyosnak lenni, az pedig tönkreteszi az életet. Nem is értem ezt a helyzetet igazából, de rohadtul szánalmasnak érzem magam XD

2019. márc. 21. 07:25
1 2 3 4
 21/40 FarkasIldi1991 ***** válasza:
72%
Ha ha ez a legnagyobb bajod hogy kicsi a lomposod,akkor veled sincsen minden rendben..:-)
2019. márc. 21. 09:11
 22/40 A kérdező kommentje:
Megint egy nagyon relevans hozzászólás, gratulalok.
2019. márc. 21. 09:12
 23/40 anonim ***** válasza:
De most komolyan 14-15 centi el mi bajod van ? A nők 90+% anal tökéletes ez a méret , mondom úgy hogy a nagyobbhoz vagyok szokva, de komolyan ha valamelyik pasinmal szakitottam nem a mérete miatt volt , hanem a személyisége miatt, nem kell ez miatt kinlodnod azerezz onbizalmat és késsz,
2019. márc. 21. 09:21
 24/40 anonim ***** válasza:
80%

Nekem 20 centis a farkam és kapásból csak a baj van vele.

Nem engedhetem el magam a feleségemmel, mert fájdalmat okozok neki. Hátulról kb szökőévente csináljuk mert hiába az előkészítés, 2 perc után már nem bírja tovább. Nem csak vele volt így, korábbi barátnőkkel is. Mindig a kutyapóz volt a legrosszabb, állandóan ott kell lenni fejben hogy most nehogy túltoljam vagy elragadjon a hév. 15 év alatt kettő db nővel voltam, akik passzoltak hozzám etéren. Én nem látom azt az óriási előnyt a 20 centis farokkal.

Mint a nők óriási mellekkel, a férfi azt hiszi hogy húdejó nekik, közben meg cipelni kell a terhet, idővel vagy gyerekvállalás után a földig fognak lógni, a férfiak meg kapásból azt hiszik, hogy nagy mell = azonnal lefekszem veled. Micsoda leányálom!

Viszont a stílusodat elnézve itt nem a farokkal lesz a gond. Persze ez itt a noname gyakori ahol lehet prosztózni, a stílusodhoz pontosan illenek a válaszok is. Azt írod nem zavar az átlagos méreted, mégis úgy hisztizel miatta és úgy véded a mundért, mint akit nagyon érdekel. 15 centis a farkad, szokd meg. Másnak 25 centis. Vagy hol itt a limit? Az 5 centivel irigykedjünk a 7 centire, héttel a 10-re és így tovább? De hol itt a nő a képben? Mert a faroktémán kívül nem nagyon beszéltél másról.

De mégis: lenézed a közmunkásokat.

Ha neked ez a mérték, nem vagy férfi és a nőknek a nagyobb farok kell. Ezt akarod hallani, ezt kapod. Sosem leszel elég, mindig arra az exére fog gondolni az aktuális nőd, aki rendesen ki tudta elégíteni a nagy farkával, te meg harangozhatsz benne utána. Majd színlel. Ezt sose felejtsd el, 21 centi alatt a férfi nem is ember.

2019. márc. 21. 09:23
 25/40 A kérdező kommentje:
De ez az, hogy lehetsz nagyobbhoz szokva, hogy lehet gyakorlatilag mindenki nagyobbhoz szokva, amikor gyakorlatilag ez az átlag, sőt globálisan még fölötte is van? Nem érzed a kontrasztot? Vagy a statisztika téved, vagy minden létező férfi ráhazudik a méretére legalább két centit, más lehetőség nincs.
2019. márc. 21. 09:24
 26/40 A kérdező kommentje:
24: na látod, a közmunkás beszólással pont ugyanazt váltottam ki belőled, mint egy kisfarkú embertől az általános vélekedés. Azzal a különbséggel, hogy az ember nem közmunkásnak születik, az lesz az, aki az akar lenni, ennélfogva csak magát okolhatja. Talán így mostmár megérted:D
2019. márc. 21. 09:26
 27/40 anonim ***** válasza:
Ugy hogy engem ilyenekkel hozott össze a sors , barátnőimmel más a helyzet mindegyiknek hozzád hasonló mérettel rendelkező barátja volt , es senkinek sem volt vele gonndja, nekem is volt átlagos méretű barátom és nekem sem vollt vele gonnd,
2019. márc. 21. 09:28
 28/40 anonim ***** válasza:
100%

"általános vélekedés"

Szerinted és a még néhány idióta szerint. Sok sikert a kis farokhoz, kutyába tökéletes lesz!

2019. márc. 21. 09:31
 29/40 A kérdező kommentje:
Na most ez kétértelmű, kutya pózban, vagy arra célzol, hogy cserkésszem be a kutyamat?:,D
2019. márc. 21. 09:33
 30/40 anonim ***** válasza:
Kerdező kezdem azt érezni jogy csak hergeled a népet én leírtam mit gondoloknolvasgasd
2019. márc. 21. 09:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!