Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érezhetném magam férfinak ezek mellett?
Figyelt kérdés
Mindenki gigantikus méretekkel dobálózik, a válaszok alapján már kb az összes lány volt 20-22 centis farokkal itt, ami alapból statisztikailag lehetetlen, és a srácok is tolják a gigantikus lompost. Olyan szinten vált státuszszimbólummá a nagy farok, hogy az én átlagosnál kisebb szerszámommal fizikai képtelenség nem onbizalomhianyosnak lenni, az pedig tönkreteszi az életet. Nem is értem ezt a helyzetet igazából, de rohadtul szánalmasnak érzem magam XD2019. márc. 21. 07:25
11/40 anonim válasza:
9 esnek igaza van, es valóban lehet tenni ha súly ellen de ha valakinek csúnya az arca kicsi a melle és semmi feneke sincs azzal ő sem tud mit kezdeni , és ahogy te is irtad ránk hogy tudjuk, ti pasik is tudjátok hogy nem kell mindenkinek 20 centis, még is ezzel foglalkoztok amikor ez csak egymással való versengés, nyilván van akinek csak a 18 + centi okos örömet minnt ahogy a pasiknál is van akinek csak a bomba alak vonzó egy nőiesen teltebb lány már szóba sem jöhet, ezt nem fogjátok fel ahigy te sem kérdező, ezért kérdezem meg hogy hány barátnőd volt és ebből hány alázott meg vagy szakitott veled az első aktus után a pénisz méreted miatt, kiváncsi lennék, vagy csak nem is mersz kezdeményezni és a méretedre fogod
12/40 A kérdező kommentje:
Úgy látom mindenki gusztustalanul támadó hangnemben rám próbálja kivetíteni a saját frusztrációit, de először is a kedves anyukátokkal beszéljetek így, másrészt magára a jelenségre próbáltam reflektálni. Azt hittem a kérdésbe fogalmazott "fizikai képtelenség" szóösszetétel nyilvánvalóvá teszi, hogy tisztában vagyok az átlaggal és az interneten terjedő általános hazudozassal, viszont ettől függetlenül ez egy kegyetlen és frusztráló nyomás, ami tönkreteszi az átlag alatti, de még az átlagos férfi önbecsülését is. És gondoltam talan ezt meg lehetne vitatni pro-kontra, esetleges megoldasokat latolgatva, de nem, csak ilyen retardaltak jonnek ide oltogatni, akik egy nyomorult összetett mondat értelmét sem fogják fel. Nem lehet itt valahol beallitani, hogy kommenteles kizarolag három számjegyű IQ-val?
2019. márc. 21. 08:49
13/40 A kérdező kommentje:
11: három barátnőm volt, ebből egy alázott meg, konkrétan kinevetve.
2019. márc. 21. 08:50
14/40 anonim válasza:
9
Nem a redditen volt egy magányos nőknek szóló panaszkodó topic, amit privátosítani kellett hogy csak a tagok láthassák, mert az ott síránkozó "forever alone" nők annyi randiajánlatot és megkeresést kaptak férfiaktól? :D
15/40 anonim válasza:
Na akkor ezek szerinte a másik kettőnek meg felelt , 2-1 hez miért a negatívval foglalkozol? Illetve ahoy fentebb is irták ( magamból ki indulva) mire oda jug a kapcsolat kb 3 hónap mire kiderül hogy a pasinak mekkora van , mert az nem látszik, a hozzá állás viszont kiábrándító tud lenni akár az első alkalommal is, ezen töprengj egy kicsit
16/40 anonim válasza:
Az én paromnak 17cm hosszú. Inkább a vastagság a fontos tényező.
Volt olyan férfi is az életemben akinek 15/4 volt ! Vele se volt semmi gond! Csak feleslegesen sírnak a szűz sracok a méret dolgon. Nem ezen múlik jó lesztek az adott lanynál vagy sem!
17/40 A kérdező kommentje:
De kérlek, értsétek már meg, hogy nem a barátnőszerzéssel, kapcsolatkiépítéssel van problémám, azt megoldom bármikor:D itt a probléma azzal van, hogy egy normális, jól működő kapcsolatot is megmérgez, hogy valamiben egyszerűen kevés vagyok, eredendően, valtoztathatatlanul, szuletesemnel fogva. Es mivel egyre emelkednek, irrealisabba valnak a standardok, a media sugallata szerint lassan kizarolag Chris Hemsworth es Jason Momoa szamit ferfinek, ne csodalkozzunk, ha egyre tobb az önértékelési zavaroktol depresszioba zuhant incel. Ugyanakkor a masik oldalon a feminizmus vegett gyakorlatilag mar tilos egy nőt a kulseje alapjan megitelni, konkretan szuperhosfilmekbe is teljesen atlagos lanyt valasztanak es miegymas, tehat a ket oldal abszolut nem korrelal, ettol fuggetlenul alairom, hogy a nők elott eppugy gigaszi elvarasok vannak. Elvegre szinte erolteti a tarsadalom, hogy kell szamukra karrier, de azert csalad is, es valahogy egyensulyozzak ki a ket szerepet ami csaknem lehetetlen. Ez szinten borzaszto.
2019. márc. 21. 09:02
18/40 anonim válasza:
Hány cm a farkad? Mert barátomnak pl 16 és nekem ez tök rendben van
19/40 A kérdező kommentje:
Körülbelül 14-15, és 5 vastag, de számomra ez igazából nem probléma. Egyszerűen rangban, hierarchiában minden tekintetben alacsonyabb szinten érzem magam, mint egy Mandingo-szerű közmunkás, szimplán azért mert az összes forrásból az omlik felém, hogy emiatt kevésbé vagyok férfi. Nem a fizikai, hanem a mentális része zavar, és ha esetleg a tobbseg agressziv letamadas helyett empatiaval viszonyulna ehhez, nem szolna minden harmadik kerdes peniszmeretrol.
2019. márc. 21. 09:10
20/40 anonim válasza:
Te is irtad test alkattal lehet mit kezdeni edzéssel férfiak ak smint helyett ott van a borosta és a normális haj, illetve miért mérgezné meg a kapcsolatot egy kisebb pénisz ha az adott nőnek az kielégítő , ezt fogd fel ha akár csak 11-12 centis is és az aktuális párod ak megfelel akkor semmi hátrány nem fog belőle származni ezt érsd meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!