Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok ti csaltatok meg mar a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti csaltatok meg mar a pasitokat? Es ha igen mieet?

Figyelt kérdés
2019. márc. 21. 00:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
57%
Valóban elég gusztustalan. Oké, hogy elhanyagolt, de egykor szeretted, és illene felé annyi tiszteletet mutatni, hogy legalább közlöd vele, bocsi ez neked kevés, keresel mást. De nem, te még jól meg is alázod, hogy utána évekig, vagy talán soha ne legyen képes normális kapcsolatra, mert elveszti minden bizalmát:D hogy dögölne meg az összes ilyen
2019. márc. 21. 06:03
 12/18 anonim ***** válasza:
56%

De könnyű valakit leri***cozni ameddig nem ismered.

Sosem csaltam meg 6 év alatt, de amit most csinál velem, ő saját maga lökött bele hogy mással is találkozom

2019. márc. 21. 07:58
 13/18 anonim ***** válasza:
41%
És akkor miért nem... Szakítasz vele, mint egy korrekt ember, aki tiszteli az együtt töltött hat évet és w partnerét annyira, hogy egyenes vele és nem szúrja hátba?
2019. márc. 21. 08:02
 14/18 anonim ***** válasza:
24%
igen, interneten annyi farok képet kaptam privátban, hogy rájöttem nagyon kicsi a párom 15 centis pénisze és nem bírtam ki, hogy ne próbáljak ki egy igazi 20 centiset. Isteni volt!
2019. márc. 21. 08:21
 15/18 anonim ***** válasza:
A 14-es válaszoló akkor a ritka kivétel a tegnapi kérdésemre. https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
2019. márc. 21. 12:10
 16/18 Yskirde ***** válasza:
Itt pontosan ti vagytok a hibásak, ha bánt a pasitok SZAKÍTSATOK. ha megaláz stb. Szintén. Magatokat járatjátok le azzal, hogy megcsaljátok, rosszabbak lesztek kb mint a pasi. De magatokba legalább jó kis kifogásokat tudtok kreálni
2019. márc. 21. 14:09
 17/18 anonim ***** válasza:

Igen, egy érzelmileg és szexuálisan is mélypontja volt a kapcsolatnak, 5 évig titokban tartottam majd egyszer csak megtörtem és elmondtam, az érdekes rész hogy igazából még mindig együtt vagyunk, jobb is a kapcsolatunk mint eddig, 1000x átbeszéltem vele és nem akar "bosszút állni" pedig megmondtam ha ezt érzi jogosnak tegye meg de tényleg nem haragszik és úgy érzi nincs értelme eldobi egy jó kapcsolatot olyan miatt ami ilyen régen történt.

Persze önmarcangolok máig ami őt is kikészíti mert próbálja megértetni velem hogy megbántam, túllépett rajta, nem haragszik és nem szabadna egy ilyen dolog miatt minden nap gyűlölnöm magam, beszéltem egy ismerőssel aki hasonló cipőben jár, sosem fogom úgy érezni hogy jogos volt, vagy hogy nem tettem rossz dolgot de kezdem feldolgozni és lassan elfogadni hogy nem kell minden jóra tőle úgy gondolnom hogy nem érdemlem meg hiszen ha így léenne otthagyott volna.

2019. márc. 21. 18:26
 18/18 anonim ***** válasza:
#17-es vagyok, mármint, nem 5 évig csaltam, 1 alkalom volt akkor is "csak" s**pás, hanem utána 5 évig próbáltam a sírba vinni azt mondogatva hogy ha kiderül valszeg kinyírom magam szégyenemben.
2019. márc. 21. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!