Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csaltátok már meg a párotokat?
Figyelt kérdés
Miért tettétek? Hogy történt? Milyen érzés volt?
Kort és nemet is légyszi! :)
2019. márc. 20. 17:25
1/9 anonim válasza:
40+ férfi vagyok és a volt barátnőmet csaltam meg mivel szinte semmi szex nem volt!
2/9 anonim válasza:
Néhány exemet igen, vagy hasonló okokból mint az első, vagy bosszúból. Jó volt, izgalmad. Aztán mindig dobtam az aktuálisat.
3/9 anonim válasza:
Megcsalásnak nem mondanám, mert ő is tudott róla. Egy barátnőmmel csináltam és hagytuk, hogy kiverje közben. Illetve olyan volt még, hogy leszoptam egy másik pasit, de azt elmondtam neki utána. 21L
4/9 anonim válasza:
Azert mert szexualisan kulonbozoek voltak az igenyeink. Masreszt mert en tartottam el anyagilag. Szoval unalmassa valt hogy a kapcsolatban en tobbet dolgozom. Akkor 24F
5/9 anonim válasza:
A harmadikat miért kellett lepontozni?
Amúgy én nem csaltam meg még páromat,ha valami gondom van inkább megbeszélem vele és ha nem jutunk dűlőre akkor dobom.
kor és nem
6/9 anonim válasza:
Igen. Csak megtörtént. Túl sokat udvarolt a másik férfi. Jó volt
7/9 anonim válasza:
Nem, sosem csaltam meg az exeimet, de el tudom képzelni, ha nem lenne jó a szexuális életünk, és nem változtatnánk rajta, belemennék.
29 N
8/9 anonim válasza:
Gondolat szintjén izgató, de ha jobban belegondolok, akkor tudom, hogy nem vinne rá a lélek.
9/9 anonim válasza:
Viccelsz? Egy csajt is nehéz volt felszedni, nem még hogy még egyet. Furcsa, de azt mondom, megcsaltam volna, de hát nem tudtam kivel, örültem, hogy legalább ez összejött...
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!