Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti csaltatok meg mar a pasitokat? Es ha igen mieet?
Igen. Elhanyagolt, megalazott..
Hiányzott hogy valakitől kapják egy kis törődést.
Ti komolyan képesek vagytok megcsalni a pasitokat? Megoldás ribizli stílus ellen. :
1. Ha elhanyagolt, üljetek le, beszéljétek meg a probléma kialakulásánál.
2. Ha nem törődik veletek, szintúgy.
3. Ha ver, megüt, hagyd ott. Semelyik félnek nem jó a bántalmazás
4. Kedves utolsó. Amennyiben nem áll fel a párod pénisze, ott valami gond van. Akár lelki. Vagy rajtad kívüli ok, vagy Te idézted elő. (Gúnyolodtál rajta "de kicsi a fütyikéd, nekem afro amerikai az ideálom, vagy a roma ferde töcs", és a párodnak ezért nem volt merevedése ELŐTTED. Aztán ki tudja? Lehet hogy napi 5x recsizik, vagy épp mást elégít ki. Tudom velem is volt ilyen, az utolsó mondatrészt leszámítva. Én inkább levágattam és lettem Pannika.) Csók csajszik.
Ilyen alapon, akkor egy gyilkos is védekezhet az érem két oldalával.
Amúgy ha véget vetették a kapcsolatnak az után, hogy nem változott a hapek, akkor miért is beszélsz megcsalásról?
Utolsó előtti osztom a véleményed. A régi és a mai között az a különbség, hogy azok jól titkolták, a mai ribizli pedig nem, vagy szét kürtölik. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!