Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is érez ilyet szex után?
Olyan, mintha ürességet éreznék, mintha valami hiányozna. Van, hogy sokat fantáziálok az aktustól az illetővel és mikor eljutunk odáig, minden nagyon jó, élvezem, de mikor vége, akkor valami egyszerűen hiányzik. Hozzáteszem, nehezen megyek el, van, hogy nincs is orgazmusom, de ettől még élvezem a szexet. Ha elélvezek akkor is szoktam érezni ezt az érzést. Ezért pár percre újra megint akarom csinálni, hogy ne legyen bennem ez a hiányérzet. Nem tudom hogyan tudnám jobban ezt leírni. Van olyan lány/nő aki magára ismer? Esetleg férfi? Köszönöm a válaszokat.
23/L

Nekem akkor van ilyen, ha a másik fél nem tudott elélvezni, és emiatt teljesen elmúlik a vágyam, amizől lesz egy félbehagyott orgazmusom. Ez nagyon frusztráló. Teljesen depis leszek ilyenkor. Szerencsére 5 évente egyszer fprdul elő, hogy valami miatt nem tudom kielégíteni a lányt
Ürességet viszont akkor érzek, ha olyan nővel csináltam, aki nem érzelmes, nem bújós, és emiatt semmit sem adhatok, és ő sem ad. Kivéve a szexuális élvezetet...de az kit érdekel, ha minden más hiányzik!?

Az embernél nem szerencsés a megtermékenyítés szempontjából, ha szex után rögtön egy másik szex következik.
Ezt a természet úgy oldotta meg, hogy ilyenkor utána pihenned kell egy kicsit.
Örülj neki, mert pl. a kutyák összeragadnak ilyenkor. Az sokkal kellemetlenebb.
Vagy egy csomó állatnál az van, hogy a hím akció után belő még egy adag gumit is, amiből dugó lesz.
Na, AZT áttörni az igazi feladat a következő hímnek! Az ilyeneknek van péniszcsontja is.
És persze nyilván az élvezetek teteje a nősténynek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!