Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Más is érez ilyet szex után?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is érez ilyet szex után?

Figyelt kérdés

Olyan, mintha ürességet éreznék, mintha valami hiányozna. Van, hogy sokat fantáziálok az aktustól az illetővel és mikor eljutunk odáig, minden nagyon jó, élvezem, de mikor vége, akkor valami egyszerűen hiányzik. Hozzáteszem, nehezen megyek el, van, hogy nincs is orgazmusom, de ettől még élvezem a szexet. Ha elélvezek akkor is szoktam érezni ezt az érzést. Ezért pár percre újra megint akarom csinálni, hogy ne legyen bennem ez a hiányérzet. Nem tudom hogyan tudnám jobban ezt leírni. Van olyan lány/nő aki magára ismer? Esetleg férfi? Köszönöm a válaszokat.

23/L

2019. márc. 19. 01:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szereted akivel csinálod? Szerelmes vagy?
2019. márc. 19. 01:53
 2/12 A kérdező kommentje:
Volt akibe az voltam, és volt akibe nem... De ezen már én is gondolkoztam. Főleg akkor volt ez zavaró, mikor odáig voltam az aktuális páromért és rendesen bűntudatom volt, hogy miért érzem mégis ezt. Biztos a fejemben van a baj.
2019. márc. 19. 02:02
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes. Lehet, hogy akkor fel kellene keresni ezzel egy szakembert!
2019. márc. 19. 02:04
 4/12 anonim ***** válasza:
Nem akkor érzed az uresseget amikor nincs orgazmusod?
2019. márc. 19. 02:09
 5/12 anonim ***** válasza:
2019. márc. 19. 02:33
 6/12 A kérdező kommentje:
#5 köszönöm! Ennek még biztos jobban utána fogok ismerni, mert sajnos több mindenben is magamra ismertem.
2019. márc. 19. 02:40
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Szivesen :) Szerintem nincs veled semmi gond, velem is előfordul. Még maszturbálás után is akár. Gondolom érzékenyebbek vagyunk, de nincs ezzel baj :)
2019. márc. 19. 03:01
 8/12 anonim ***** válasza:
Akkor is van ez, ha van utójáték?
2019. márc. 19. 05:18
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Férfiként sírni ugyan nem szoktam de néha marad egy kis feszültség rossz kedv, frusztráció.
2019. márc. 19. 05:30
 10/12 anonim ***** válasza:
igen, én értem mi ez az érzés. Én hideg zuhanyként érzem, és az egyetlen ami tényleg tompítani tudja az a nevetés és egy ember akit szeretsz és a végén összebújtok.
2019. márc. 19. 08:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!